Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro


Print Friendly, PDF & Email

ANCOM. Decizie ref. reducerea tarifelor percepute de operatori pentru portarea numerelor de telefon
20.04.2018 | JURIDICE.ro

Joi, 19 aprilie 2018, Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații a adoptat o decizie privind scăderea tarifelor percepute de operatori pentru portarea numerelor de telefon, potrivit unui comunicat ANCOM.

Potrivit deciziei:
– tariful pentru portarea numerelor geografice, a numerelor independente de locaţie şi a numerelor nongeografice, altele decât cele destinate furnizării de servicii de comunicații electronice la puncte mobile a fost redus de la 7,8 euro la 4,64 euro
– tariful pentru portarea numerelor nongeografice destinate furnizării de servicii de comunicații electronice la puncte mobile a fost redus de la 5,6 euro la 2,13 euro pentru fiecare număr portat.

Decizia va fi trimisă spre publicare în Monitorul Oficial al României şi va intra în vigoare în 15 zile de la publicare.

Eduard Lovin, vicepreședinte ANCOM: „Având în vedere că volumul de numere portate a crescut semnificativ, ANCOM a considerat necesară revizuirea tarifelor pe care furnizorul acceptor le datorează furnizorului donor pentru fiecare număr portat. Ne aşteptăm ca reducerea costurilor implicate de procesul de portare a unui număr de telefon să se vadă atât în creşterea numărului de utilizatori care aleg să se porteze, dar şi în ofertele furnizorilor.”


Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.