Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

Au început înscrierile pentru programul Oficial de Internship al Guvernului României, ediţia a VI-a. UPDATE: Prelungire perioadă de înscriere. Încheierea ediției 2018
17.09.2018 | Irina RÎMARU


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019
Irina Rîmaru

Irina Rîmaru

17 septembrie 2018: Vineri, 14 septembrie 2018, la Palatul Victoria a avut loc ceremonia de încheiere a Programului Oficial de Internship al Guvernului României – ediția 2018, la care au participat cei 200 de studenți și absolvenți, în perioada 16 iulie – 14 septembrie potrivit unui comunicat.

Pe parcursul celor 43 de zile ale Programului InternshipGovRo 2018, stagiarii au fost implicaţi într-o serie de evenimente comune și în activități desfășurate în instituțiile-gazdă. Internii au avut întrevederi cu diplomaţi acreditaţi la Bucureşti, cu demnitari ai statului român și cu o parte din miniștrii Guvernului României. De asemenea, tinerii au participat la cursuri de formare, competiţii (Cupa Tinerilor Interni), precum și simulări ale proceselor administrative (inclusiv pregătirea și organizarea unei ședințe de guvern).

Cei 200 de absolvenți ai ediției din acest an provin din 45 de universități din țară și din străinătate (Marea Britanie, Italia, Franța, China etc) și au fost selectați din aproape 3000 de candidați.

***

20 aprilie 2018: Joi, 19 aprilie 2018, Guvernului României a deschis înscrierile pentru Programul Oficial de Internship al Guvernului României.

Ediţia din acest an se va desfășura sub egida Centenarului Marii Uniri de la 1918.

Programul este destinat tinerilor români cu vârsta maximă de 25 de ani la începerea stagiului de practică, studenţi sau absolvenţi ai unei universităţi din România ori din afara ţării

Înscrierile se fac online, până la 21 mai 2018.

Pe perioada stagiului de practică, internii vor beneficia de o bursă lunară de 1.000 de lei, iar la finalul perioadei de internship vor primi un certificat din partea Guvernului României şi, la cerere, o scrisoare de recomandare din partea tutorilor.

:: Informații suplimentare

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate