Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar

INM. Seminar pentru judecători – Londra, 26-27 iunie 2018. UPDATE: Rezultatele


7 mai 2018 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

7 mai 2018: Vineri, 4 mai 2018, Institutul Național al Magistraturii a anunțat că în vederea participării la seminar a fost selectat judecător Cristian Pup, Curtea de Apel Timișoara, formator INM, potrivit unui comunicat.

Pe lista de rezervă se regăsesc:
– judecător Iulia Craiu, Curtea de Apel București, formator INM
– judecător Simona Franguloiu, Curtea de Apel Brașov, formator INM.

***

23 aprilie 2018: Vineri, 20 aprilie 2018, Institutul Național al Magistraturii a anunțat lansarea unui judecător, care deține calitatea de formator INM sau coordonator de practică, în vederea participării la seminarul „Judge craft”, care se desfășura la Londra (Marea Britanie), în perioada 26-27 iunie 2018, în limba engleză, potrivit unui comunicat.

Persoanele interesate se pot înscrie până la data de 26 aprilie 2018, ora 16:00.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii