Achiziţii publiceAfaceri transfrontaliereArbitrajAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiContencios administrativContravenţiiCorporateCyberlawData protectionDrept civilDrept comercialDrept constituţionalDrept penalDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiDreptul UEEnergieExecutare silităFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăLITIGIIMedia & publicitateMedierePiaţa de capitalProcedură civilăProprietate intelectualăProtecţia consumatorilorProtecţia mediuluiTelecom
 
Health & Pharma
CărţiProfesionişti
Transmisiunile live, înregistrarile video şi transcripturile conferinţelor şi dezbaterilor JURIDICE.ro sunt accesibile pentru membri şi parteneri. Cheltuială deductibilă fiscal. Avocaţii din Baroul Bucureşti, Baroul Ilfov şi Baroul Dolj beneficiază de 40% reducere. UNBR încurajează extinderea la nivelul tuturor barourilor. Executorii Camerei Executorilor Bucureşti şi membrii UNELM beneficiază de 20% reducere.
Print Friendly, PDF & Email

Secretarul de stat pentru afaceri europene în cadrul MAE a participat la un eveniment ref. aplicarea GDPR în sistemul sanitar

23 aprilie 2018 | JURIDICE.ro

Vineri, 20 aprilie 2018, Ministerul Afacerilor Externe a informat că Melania-Gabriela Ciot, secretar de stat pentru afaceri europene în cadrul MAE, a participat la evenimentul cu tema „Aplicarea Regulamentului European privind Datele cu Caracter Personal în Sănătate”, potrivit unui comunicat.

În cadrul evenimentului, Melania-Gabriela Ciot a evidențiat relevanța GDPR pentru sistemul sanitar, precum și importanța aplicațiilor de e-sănătate în practica medicală. Totodată, secretarul de stat a exprimat convingerea că implementarea corectă a noilor reglementări va permite atât simplificarea procedurilor actuale din domeniul sănătății, cât și o protecție mai bună a datelor personale ale cetățenilor UE.

Melania-Gabriela Ciot: “România împărtășește angajamentul politic al UE și obiectivele stabilite cu privire la digitalizarea sectorului sănătății. Este, în mod evident, nevoie de cooperarea activă între diferitele instituții publice și societatea civilă pentru a ne asigura că prevederile noului cadru european în materie sunt, pe de o parte, implementate corespunzător, iar pe de altă parte, cunoscute de către cetățeni.”


Aflaţi mai mult despre ,

Lasă un răspuns

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.