Achiziţii publiceAfaceri transfrontaliereArbitrajAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiContencios administrativContravenţiiCorporateCyberlawData protectionDrept civilDrept comercialDrept constituţionalDrept penalDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiDreptul UEEnergieExecutare silităFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăLITIGIIMedia & publicitateMedierePiaţa de capitalProcedură civilăProprietate intelectualăProtecţia consumatorilorProtecţia mediuluiTelecom
 
Health & Pharma
CărţiProfesionişti
Înregistrările video sunt accesibile pentru membri şi parteneri. Cheltuială deductibilă fiscal. Reducere 39,6 euro pentru avocaţii din barourile Bucureşti, Ilfov, Dolj, Timiş, Prahova şi Sibiu. Se acordă 20 de puncte de pregătire profesională. UNBR încurajează extinderea naţională, detalii aici. Reducere 19,8 euro pentru executorii Camerei Executorilor Bucureşti, membrii UNELM şi notarii Camerei Notarilor Publici Bucureşti.
Abonare newsletter oficial JURIDICE.ro

Print Friendly, PDF & Email

Secretarul de stat pentru afaceri europene în cadrul MAE a participat la un eveniment ref. aplicarea GDPR în sistemul sanitar

23.04.2018 | JURIDICE.ro

Vineri, 20 aprilie 2018, Ministerul Afacerilor Externe a informat că Melania-Gabriela Ciot, secretar de stat pentru afaceri europene în cadrul MAE, a participat la evenimentul cu tema „Aplicarea Regulamentului European privind Datele cu Caracter Personal în Sănătate”, potrivit unui comunicat.

În cadrul evenimentului, Melania-Gabriela Ciot a evidențiat relevanța GDPR pentru sistemul sanitar, precum și importanța aplicațiilor de e-sănătate în practica medicală. Totodată, secretarul de stat a exprimat convingerea că implementarea corectă a noilor reglementări va permite atât simplificarea procedurilor actuale din domeniul sănătății, cât și o protecție mai bună a datelor personale ale cetățenilor UE.

Melania-Gabriela Ciot: “România împărtășește angajamentul politic al UE și obiectivele stabilite cu privire la digitalizarea sectorului sănătății. Este, în mod evident, nevoie de cooperarea activă între diferitele instituții publice și societatea civilă pentru a ne asigura că prevederile noului cadru european în materie sunt, pe de o parte, implementate corespunzător, iar pe de altă parte, cunoscute de către cetățeni.”


Aflaţi mai mult despre ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.