Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Facultatea de Drept, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”. Înscriere tabere studenţeşti. UPDATE: Redistribuire locuri
27.06.2018 | Irina RÎMARU

Irina Rîmaru

Irina Rîmaru

Miercuri, 27 iunie 2018: Facultatea de Drept din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași a anunțat că, în urma redistribuirii la nivel de Universitate a locurilor rămase neocupate de la alte facultăți, s-au alocat Facultății de Drept următoarele locuri, potrivit unui comunicat:

Mare
Eforie Sud – Vila Rândunica
1 Loc – seria IV (31.07 – 05.08)
2 Locuri – seria VII (15.08 – 20.08)
1 Loc – seria IX (25.08 – 30.08)

Costinești – Hotel Azur
1 Loc – seria III (26.07- 31.07)
1 Loc – seria IV (31.07- 05.08)

Munte
Predeal – Hotel Piatra Craiului
1 Loc – seria VI (10.08- 15.08)

Sinaia – Hotel Regina
1 Loc – seria VII (15.08- 20.08)

Studenții care doresc să se înscrie pentru a obține unul dintre aceste locuri, sunt invitați a contacta, cât mai urgent posibil, pe adm. fin. Florentina PINTILEI, număr telefon 0232-201380 / e-mail florentina.pintilei@uaic.ro.

***

Marți, 12 iunie 2018: Facultatea de Drept din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași a anunțat că i-au fost repartizate 450 de locuri.

:: Locuri
:: Fișa de înscriere

***

În perioada 24 aprilie – 22 mai 2018, studenții Facultății de Drept din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași pot depune cererile si documentele specifice pentru Programul Naţional „Tabere Studenţeşti” – 2018, la cabinetul nr. 36 (Corp A, demisol, lângă Laboratorul de Criminalistică), la adm. fin. Florentina Pintilei (florentina.pintilei@uaic.ro).

:: Metodologia

Irina Rîmaru


Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.