Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

Facultatea de Drept, Universitatea de Vest din Timișoara. Metodologii privind organizarea și desfășurarea admiterii. UPDATE: Informații generale
23.04.2018 | Irina RÎMARU


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019
Irina Rîmaru

Irina Rîmaru

21 aprilie 2018: Facultatea de Drept din cadrul Universității De Vest din Timișoara a dat publicității informații generale privind sesiunea de admitere la ciclul universitar de studii de Licență – Iulie 2018.

***

20 aprilie 2018: Facultatea de Drept din cadrul Universității De Vest din Timișoara a dat publicității Metodologia privind organizarea și desfășurarea admiterii în ciclul de studii universitare de Licență și Masterat – anul universitar 2018-2019.

:: Licență
:: Masterat

Irina Rîmaru

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate