Achiziţii publiceAfaceri transfrontaliereArbitrajAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiContencios administrativContravenţiiCorporateCyberlawData protectionDrept civilDrept comercialDrept constituţionalDrept penalDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiDreptul UEEnergieExecutare silităFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăLITIGIIMedia & publicitateMedierePiaţa de capitalProcedură civilăProprietate intelectualăProtecţia consumatorilorProtecţia mediuluiTelecom
 
Fiscalitate
DezbateriCărţiProfesionişti
D&B DAVID SI BAIAS
Print Friendly, PDF & Email

ANAF ref. transmiterea unei somații către un minor. UPDATE: Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu

18 mai 2018 | JURIDICE.ro

18 mai 2018: Joi, 17 mai 2018, Avocatul Poporului a informat că s-a sesizat din oficiu în cazul unei minore de 6 ani, somată de Casa Județeană de Asigurări de Sănătate să își plătească o datorie, potrivit unui comunicat semnat de Matei Vîrtosu, purtător de cuvânt.

Sesizarea din oficiu vizează posibila încălcare a art. 49 din Constituția României privind protecția copiilor și a tinerilor.

***

24 aprilie 2018: Luni, 23 aprilie 2018, Agenția Națională de Administrare Fiscală a informat că nu a trimis somații copiilor, contrar informațiilor apărute în spațiul public conform cărora o fetiță de 6 ani a fost somată de ANAF să achite suma de 35 de lei, reprezentând contribuţia de asigurări de sănătate aferentă anilor 2014 şi 2015, potrivit unui comunicat.


Aflaţi mai mult despre ,

Lasă un răspuns

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.