« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Insolvenţă
DezbateriCărţiProfesionişti
 

INR. Cursuri de pregătire și concurs sau examen pentru dobândirea calității de administrator sau lichidator în cadrul procedurii de insolvență a persoanei fizice – 4-6 mai 2018. UPDATE: Candidații. Subiecte și barem. Rezultatele
07.05.2018 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

7 mai 2018: Duminică, 6 mai 2018, Institutul Notarial Român a publicat subiectele și baremul examenului pentru dobândirea calității de administrator sau lichidator în cadrul procedurii de insolvență a persoanei fizice, precum și rezultatele examenului.

:: Subiecte și barem
:: Rezultatele

***

4 mai 2018: Institutul Notarial Român a publicat lista candidaților înscriși în vederea susținerii examenului pentru dobândirea calității de administrator sau lichidator în cadrul procedurii de insolvență a persoanei fizice.

:: Candidații

***

24 aprilie 2018: Luni, 23 aprilie 2018, Institutul Notarial Român a informat că organizează, în perioada 4-6 mai 2018, cursuri și concurs / examen pentru dobândirea calității de administrator sau lichidator în cadrul procedurii de insolvență a persoanei fizice prevăzută de Legea nr. 151/2015, potrivit unui comunicat.

Cursurile de pregătire profesională inițială se vor desfășura în perioada 4-6 mai 2018, iar concursul / examenul în ziua de 6 mai 2018.

În perioada 23-25 aprilie 2018, notarii publici se pot înscrie atât la cursuri cât și la examen, prin intermediul adresei de email secretariat@institutulnotarial.ro.

Taxele de înscriere pentru cursuri și taxele de înscriere la concurs / examen sunt în cuantum de 500 de lei fiecare.

:: Cerere de înscriere cursuri
:: Cerere de înscriere examen

 
Secţiuni: Insolvență, Notari | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD