Secţiuni » Barouri
UNBR. INPPA. Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Baroul Cluj. Participarea la Congresul Avocaților 2018
25.04.2018 | JURIDICE.ro

Secţiuni: UNBR+INPPA+Barouri
JURIDICE - In Law We Trust

Marți, 24 aprilie 2018, Baroul Cluj a informat că a fost reprezentat la lucrările Congresului Avocaților 2018 de o delegație compusă din următorii avocați, potrivit unui comunicat semnat de avocat Flavia Maier, Decan:
– Katalin Azzola
Dan Chertes, consilier Consiliul Baroului Cluj
– Cristina Cuibus, consilier Consiliul Baroului Cluj
Stanca Gidro, consilier Consiliul Baroului Cluj, consilier UNBR, membru Comisia Permanentă a UNBR
– Mirel Ionescu, consilier UNBR
– Anca Iuga
Călin Iuga, consilier Consiliul Baroului Cluj
– Flavia Maier, Decanul Baroului Cluj, Consilier UNBR
– Voicu Sârb, consilier Consiliul Baroului Cluj.

În cadrul Congresului, delegația Baroului Cluj a participat la dezbaterile privind materialele supuse spre aprobare în ceea ce privește activitatea Casei de Asigurări a Avocaților și a Consiliului UNBR de la Congresul anterior până la zi. Între altele, participanții la Congres au luat decizia de a amâna descărcarea de gestiune a CAA și de a solicita realizarea unui audit independent privind activitatea acesteia, ca urmare a celor dezbătute și susținute și de Comisia de Cenzori a CAA.

Totodată, în cadrul lucrărilor, avocatul Dan Chertes a făcut o prezentare rezumativă a anumitor probleme care ar putea apărea în practică cu privire la aplicarea incriminării privind divulgarea secretului profesional al avocatului, incriminare nou introdusă în Legea nr. 51/1995 în anul 2017.

Cu privire la problema proiectului de modificare a legislației profesiei transmis Consiliului UNBR de Consiliul Baroului Cluj, aspect adus în discuție de avocații Flavia Maier și Dan Chertes, acesta nu a fost dezbătut în cadrul Congresului, fiind transmis departamentului Consiliului UNBR care este desemnat a analiza propunerile legislative.

Cuvinte cheie: , , , , , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti