Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Baroul Cluj. Participarea la Congresul Avocaților 2018
25.04.2018 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Marți, 24 aprilie 2018, Baroul Cluj a informat că a fost reprezentat la lucrările Congresului Avocaților 2018 de o delegație compusă din următorii avocați, potrivit unui comunicat semnat de avocat Flavia Maier, Decan:
– Katalin Azzola
Dan Chertes, consilier Consiliul Baroului Cluj
– Cristina Cuibus, consilier Consiliul Baroului Cluj
Stanca Gidro, consilier Consiliul Baroului Cluj, consilier UNBR, membru Comisia Permanentă a UNBR
– Mirel Ionescu, consilier UNBR
– Anca Iuga
Călin Iuga, consilier Consiliul Baroului Cluj
– Flavia Maier, Decanul Baroului Cluj, Consilier UNBR
– Voicu Sârb, consilier Consiliul Baroului Cluj.

În cadrul Congresului, delegația Baroului Cluj a participat la dezbaterile privind materialele supuse spre aprobare în ceea ce privește activitatea Casei de Asigurări a Avocaților și a Consiliului UNBR de la Congresul anterior până la zi. Între altele, participanții la Congres au luat decizia de a amâna descărcarea de gestiune a CAA și de a solicita realizarea unui audit independent privind activitatea acesteia, ca urmare a celor dezbătute și susținute și de Comisia de Cenzori a CAA.

Totodată, în cadrul lucrărilor, avocatul Dan Chertes a făcut o prezentare rezumativă a anumitor probleme care ar putea apărea în practică cu privire la aplicarea incriminării privind divulgarea secretului profesional al avocatului, incriminare nou introdusă în Legea nr. 51/1995 în anul 2017.

Cu privire la problema proiectului de modificare a legislației profesiei transmis Consiliului UNBR de Consiliul Baroului Cluj, aspect adus în discuție de avocații Flavia Maier și Dan Chertes, acesta nu a fost dezbătut în cadrul Congresului, fiind transmis departamentului Consiliului UNBR care este desemnat a analiza propunerile legislative.


Aflaţi mai mult despre , , , , , , , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]
Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.