Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Întâlnire de lucru Consiliul Baroului Dolj – Curtea de Apel Craiova, Tribunalul Dolj, Judecătoria Craiova – 11 mai 2018. UPDATE: Transmitere propuneri pentru agenda discuțiilor. Delegația baroului
10.05.2018 | JURIDICE.ro


10 mai 2018: În cadrul ședinței Consiliului Baroului Dolj, s-a luat act de propunerile formulate pentru agenda discuţiilor, urmând a fi transmise conducerii Curţii de Apel Craiova.

Totodată, s-a stabilit delegaţia baroului care va participa la întâlnirea de lucru din 11 mai 2018 formată din avocații Lucian Bernd Săuleanu, Ion Turculeanu, Bogdan Mihăloiu şi Dragoş Nicu.

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 8)

***

3 mai 2018: Miercuri, 2 mai 2018: Baroul Dolj a informat că avocații sunt invitați să transmită propuneri pentru agenda discuțiilor care vor avea loc cu reprezentanții instanțelor judecătorești până la data de 10 mai 2018, în scris, pe adresa de e-mail office@barouldolj.ro sau la secretariatul baroului, potrivit unui comunicat semnat de avocat dr. Lucian Bernd Săuleanu, Decan.

***

2 mai 2018: Consiliul Baroului Dolj, întrunit în ședința din data de 18 aprilie 2018, a decis pregătirea agendei pentru întâlnirea de lucru între conducerile administrative ale Curţii de Apel Craiova, Tribunalului Dolj, Judecătoriei Craiova şi Consiliului Baroului Dolj, programată pentru data de 11 mai 2018.

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 22)

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate