« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE

Întâlnire de lucru Consiliul Baroului Dolj – Curtea de Apel Craiova, Tribunalul Dolj, Judecătoria Craiova – 11 mai 2018. UPDATE: Transmitere propuneri pentru agenda discuțiilor. Delegația baroului
10.05.2018 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust ZRVP

10 mai 2018: În cadrul ședinței Consiliului Baroului Dolj, s-a luat act de propunerile formulate pentru agenda discuţiilor, urmând a fi transmise conducerii Curţii de Apel Craiova.

Totodată, s-a stabilit delegaţia baroului care va participa la întâlnirea de lucru din 11 mai 2018 formată din avocații Lucian Bernd Săuleanu, Ion Turculeanu, Bogdan Mihăloiu şi Dragoş Nicu.

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 8)

***

3 mai 2018: Miercuri, 2 mai 2018: Baroul Dolj a informat că avocații sunt invitați să transmită propuneri pentru agenda discuțiilor care vor avea loc cu reprezentanții instanțelor judecătorești până la data de 10 mai 2018, în scris, pe adresa de e-mail office@barouldolj.ro sau la secretariatul baroului, potrivit unui comunicat semnat de avocat dr. Lucian Bernd Săuleanu, Decan.

***

2 mai 2018: Consiliul Baroului Dolj, întrunit în ședința din data de 18 aprilie 2018, a decis pregătirea agendei pentru întâlnirea de lucru între conducerile administrative ale Curţii de Apel Craiova, Tribunalului Dolj, Judecătoriei Craiova şi Consiliului Baroului Dolj, programată pentru data de 11 mai 2018.

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 22)

 
Secţiuni: Content, Sistemul judiciar, UNBR+INPPA+Barouri | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill
Concurs eseuri ZRVP

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD