Secţiuni » Barouri
UNBR. INPPA. Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Întâlnire de lucru Consiliul Baroului Dolj – Curtea de Apel Craiova, Tribunalul Dolj, Judecătoria Craiova – 11 mai 2018. UPDATE: Transmitere propuneri pentru agenda discuțiilor. Delegația baroului
10.05.2018 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content, Sistemul judiciar, UNBR+INPPA+Barouri
JURIDICE - In Law We Trust

10 mai 2018: În cadrul ședinței Consiliului Baroului Dolj, s-a luat act de propunerile formulate pentru agenda discuţiilor, urmând a fi transmise conducerii Curţii de Apel Craiova.

Totodată, s-a stabilit delegaţia baroului care va participa la întâlnirea de lucru din 11 mai 2018 formată din avocații Lucian Bernd Săuleanu, Ion Turculeanu, Bogdan Mihăloiu şi Dragoş Nicu.

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 8)

***

3 mai 2018: Miercuri, 2 mai 2018: Baroul Dolj a informat că avocații sunt invitați să transmită propuneri pentru agenda discuțiilor care vor avea loc cu reprezentanții instanțelor judecătorești până la data de 10 mai 2018, în scris, pe adresa de e-mail office@barouldolj.ro sau la secretariatul baroului, potrivit unui comunicat semnat de avocat dr. Lucian Bernd Săuleanu, Decan.

***

2 mai 2018: Consiliul Baroului Dolj, întrunit în ședința din data de 18 aprilie 2018, a decis pregătirea agendei pentru întâlnirea de lucru între conducerile administrative ale Curţii de Apel Craiova, Tribunalului Dolj, Judecătoriei Craiova şi Consiliului Baroului Dolj, programată pentru data de 11 mai 2018.

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 22)

Cuvinte cheie: , , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti