Secţiuni » Arii de practică » Business » Banking
Banking
DezbateriCărţiProfesionişti
UNBR Caut avocat
UNBR Caut avocat
UNBR Caut avocat
AUDI Q3
AUDI Q3
Banking Flux informații SELECTED

RADU ȘI ASOCIAȚII SPRL | EY LAW își consolidează echipa și își dezvoltă practica de banking & finance

2 mai 2018 | JURIDICE.ro

RADU ȘI ASOCIAȚII SPRL | EY LAW își consolidează echipa prin cooptarea Alexandrei Ovedenie, avocat specializat în domeniul dreptului financiar – bancar și al piețelor de capital, având o experiență de peste 18 ani dobândită atât ca avocat în case de avocatură de top de pe piața românească, cât și în cadrul echipelor juridice ale unor instituții financiare internaționale.

În ultimii ani echipa RADU ȘI ASOCIAȚII SPRL | EY LAW a crescut în mod constant până la 40 de avocați iar alăturarea Alexandrei, în calitate de coordonator al practicii de drept financiar, bancar și piețe de capital, confirmă creșterea și diversificarea diviziei de consultanță a firmei.

Printre proiectele gestionate de ea în ultimii ani se numără colaborarea cu una dintre cele mai importante bănci din Romania pentru implementarea standardelor UE în domeniul piețelor financiare (MIFID II, PRIIPS, EMIR), consultanță cu privire la contracte cu instrumente financiare derivate, precum și asistență în numeroase și variate proiecte de finanțare (sindicalizate, club sau bilaterale), cu sau fără componente transfrontaliere, atât pentru instituții financiare creditoare cât și pentru împrumutați. Alexandra este avocat din anul 2002, în prezent membru al Baroului Ilfov, și absolventă a Universității București, Facultatea de Drept.

Dragoș Radu, avocat coordonator al RADU ȘI ASOCIAȚII SPRL | EY LAW : “Am mai avut ocazia sa lucrez în aceeași echipă cu Alexandra și am convingerea că practica noastră de banking & finance poate să treacă astăzi la nivelul următor, cu ajutorul ei. Ne dorim nu numai să dezvoltăm ceea ce am construit până acum, dar și să explorăm mai în detaliu arii de practică precum piețele de capital. Cred cu tărie că experiența și abilitățile personale ale Alexandrei, dublate de infrastructura diversificată de resurse oferită de EY vor reprezenta o rețetă de succes pentru clienții noștri și pentru noi. Îi urez Alexandrei bun venit în echipa noastră.

Alexandra Ovedenie: “Sunt încântată să mă alătur echipei de profesioniști pe care Dragoș a reușit să o formeze și care a dovedit într-un timp scurt că este în măsură să ofere servicii juridice la standarde excelente. În contextul în care impactul reglementar asupra domeniului financiar-bancar continuă sa fie unul dinamic, ne dorim să oferim clienților noștri suportul juridic necesar și să devenim un partener de încredere în proiectele și tranzacțiile din acest domeniu.

***

Despre RADU ȘI ASOCIAȚII SPRL | EY LAW
RADU ȘI ASOCIAȚII SPRL | EY LAW este societatea de avocați din România care face parte din rețeaua globală EY Law, în cadrul căreia își desfășoară activitatea peste 2.100 de avocați în 82 de țări. În România, echipa Radu și Asociații | EY Law, formată din 40 de avocați, oferă atât servicii de consultanță juridică (remarcându-se în materiile dreptului societar, fuziunilor și achizițiilor, finanțărilor, dreptului imobiliar, protecția datelor cu caracter personal și dreptului muncii), cât și asistență și reprezentare în fața autorităților și instanțelor judecătorești românești și internaționale, practica de litigii fiscale, condusă de Emanuel Bancilă, fiind de referința pe piața românească. Experiența societății de avocați a fost recunoscută în mod constant de piață și de publicații de specialitate precum Legal 500, Chambers & Partners sau Which Lawyer.

Arbitraj comercial

Evenimente juridice

Servicii JURIDICE.ro

Citeşte mai mult despre ! Pentru condiţiile de publicare pe JURIDICE.ro detalii aici.
Urmăriţi JURIDICE.ro şi pe LinkedIn LinkedIn JURIDICE.ro WhatsApp WhatsApp Channel JURIDICE Threads Threads JURIDICE Google News Google News JURIDICE

(P) JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill.

 
Homepage J JURIDICE   Cariere   Evenimente   Dezbateri   Profesionişti   Lawyers Week   Video
 
Drepturile omului
Energie
Fiscalitate
Fuziuni & Achiziţii
Gambling
Health & Pharma
Infrastructură
Insolvenţă
Malpraxis medical
Media & publicitate
Mediere
Piaţa de capital
Procedură civilă
Procedură penală
Proprietate intelectuală
Protecţia animalelor
Protecţia consumatorilor
Protecţia mediului
Sustenabilitate
Recuperare creanţe
Sustenabilitate
Telecom
Transporturi
Drept maritim
Parteneri ⁞ 
Specialişti
Arii de practică
Business ⁞ 
Litigation ⁞ 
Protective
Achiziţii publice
Afaceri transfrontaliere
Arbitraj
Asigurări
Banking
Concurenţă
Construcţii
Contencios administrativ
Contravenţii
Corporate
Cyberlaw
Cybersecurity
Data protection
Drept civil
Drept comercial
Drept constituţional
Drept penal
Dreptul penal al afacerilor
Dreptul familiei
Dreptul muncii
Dreptul Uniunii Europene
Dreptul sportului
Articole
Essentials
Interviuri
Opinii
Revista de note şi studii juridice ISSN
Note de studiu ⁞ 
Studii
Revista revistelor
Autori ⁞ 
Publicare articole
Jurisprudenţă
Curtea Europeană a Drepturilor Omului
Curtea de Justiţie a Uniunii Europene
Curtea Constituţională a României
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie
Dezlegarea unor chestiuni de drept
Recurs în interesul legii
Jurisprudenţă curentă ÎCCJ
Curţi de apel
Tribunale
Judecătorii
Legislaţie
Proiecte legislative
Monitorul Oficial al României
Jurnalul Oficial al Uniunii Europene
Flux noutăţi
Selected
Comunicate
Avocaţi
Executori
Notari
Sistemul judiciar
Studenţi
RSS ⁞ 
Publicare comunicate
Proiecte speciale
Cărţi
Condoleanţe
Covid-19 Legal React
Creepy cases
Life
Povestim cărţi
Poveşti juridice
Războiul din Ucraina
Wisdom stories
Women in Law

Servicii J JURIDICE   Membership   Catalog   Recrutare   Talent Search   Comunicare   Documentare   Evenimente   Website   Logo   Foto   Video   Partnership