Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Facultatea de Drept, Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca. Locul I la Hexagonul Facultăților de Drept
28.04.2018 | Irina RÎMARU

JURIDICE - In Law We Trust
Irina Rîmaru

Irina Rîmaru

Sâmbătă, 28 aprilie 2018, Consiliul Studenților Facultății de Drept din cadrul Universității Babeș-Bolyai a anunțat că Hexagonul Facultăților de Drept 2018 a fost câștigat de Facultatea de Drept din Cluj-Napoca și transmite mulțumiri tuturor celor care au depus eforturi pentru a obține acest rezultat frumos, în special participanților și coordonatorilor, potrivit unui comunicat, al cărui text îl redăm integral:

O veste foarte bună vine în urma rezultatelor la Drept penal. Colegii noștri, Ioan George Cristian și Iuraș Ariadna Teodora, ambii în anul al IV-lea, coordonați de asist. univ. drd. Ioana Curt și de asist. univ. drd. Oana Bugnar, au ocupat locul întâi la această probă! Felicitări!

O veste la fel de bună: Răzvan Mărginean și Blagoci Oana, ambii în anul al III-lea, coordonați de lect. univ. dr. Mihai David, au reușit să obțină prima poziție la proba științifică de Drept civil, la prima participare a amândurora la Hexagon! Felicitări!

Zvonurile spun că ar fi pentru prima dată când o Facultate reușește să ocupe locul I atât la proba științifică de Drept penal, cât și la cea de Drept civil. Oricum, este pentru prima dată când Facultatea noastră câștigă ambele probe.

În ce privește proba de drept constituțional, echipa din anul acesta, formată din Sabina Ștefana Huțu (anul III) și Cosmin Bulea (anul II), coordonați de asist. univ. drd. Cristina Tomuleț, nu a conținut niciun participant anterior la Hexagon, și probabil doar lipsa de experiență a făcut ca ei să nu se poziționeze pe un loc mai bun decât poziția a cincea. Felicitări pentru munca depusă!!

În ce privește probele sportive, reprezentantul Facultății noastre la tenis de masă, Abrudan Andreas, în compania unor adversari puternici nu a reușit să ocupe decât poziția a șasea, situându-se totuși, din punct de vedere al punctelor, în apropierea unui loc mai bun. Îi mulțumim pentru efortul depus!

Fetele de la streetball, Opriș Oana-Maria (anul III), Bidică Dora Ioana (anul IV), Lungeanu Alexandra Mihaela (anul II), Boroica Ioana (anul IV) și Mocar Denisa Oana (anul II), coordonate de Sabin Gherdan, au reușit să ajungă până în semifinale și să obțină locul al patrulea, după un meci contra echipei din Timișoara, în care scorul la terminarea timpului regulamentar a fost 7-7, bănățencele reușind să se impună în prelungiri. Felicitări pentru poziția obținută!

Băieții de la fotbal, Căbuz Adrian (anul II), Barstan Adrian (anul II), Cioara Adonis (anul II), Szabolcs Antal (anul II), Tothăzan Cătălin (anul II), Ganea Dragoș (anul III), Paul Buzea (anul I), Liscan Marian (anul II) și Mureșan Tudor (anul II), coordonați de conf. univ. dr. Ormenișan Septimiu, au reușit să obțină un frumos loc doi. Puțin a lipsit pentru ca echipa noastră să se întoarcă acasă din nou cu un loc întâi, aceștia conducând echipa din Craiova cu 2-1 la finalul primei reprize, în finală. Felicitări pentru performanța obținută și pentru dăruirea de care au dat dovadă!

La proba de șah, reprezentantul Facultății noastre, George Daniel Scripcaru, a obținut locul întâi cu 5.5 puncte din 6 posibile. Felicitări pentru performanța obținută!!!

Zvonurile spun că ar fi pentru prima dată când un student de la Cluj obține locul întâi la această probă.

Felicitări încă o dată tuturor participanților la Hexagon pentru munca depusă, pentru tot efortul de care au dat dovadă pe tot parcursul evenimentului șI pentru rezultatele obținute!”

:: Clasamentul final

Irina Rîmaru


Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]
Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.