Secţiuni » Selected
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Facultatea de Drept, Universitatea de Vest din Timişoara. Locul II la Hexagonul Facultăților de Drept
29.04.2018 | Irina RÎMARU

JURIDICE - In Law We Trust
Irina Rîmaru

Irina Rîmaru

Sâmbătă, 28 aprilie 2018: Echipa Facultăţii de Drept din Cadrul Universităţii de Vest din Timişoara a ocupat locul II în clasamentul general al „Hexagonului Facultăţilor de Drept”, potrivit unui comunicat semnat de prof. univ. dr. Lucian Bercea, decan.

În perioada 25-28 aprilie s-a desfăşurat la Sibiu ediţia 2018 a Hexagonului Facultăţilor de Drept, cel mai prestigios concurs studenţesc național în domeniul dreptului, organizat anual între echipele facultăţilor de drept ale Universității din București, Universității „Babeş-Bolyai” Cluj-Napoca, Universităţii „Al.I. Cuza” Iași, Universităţii „Lucian Blaga” Sibiu, Universităţii din Craiova și Universităţii de Vest din Timișoara.

Concursul include trei probe științifice (Drept civil, Drept penal, Drept constituțional) și patru probe sportive (fotbal, street-ball, tenis de masă, șah).

Echipa Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara s-a situat pe locul II în clasamentul general național. Rezultatul confirmă apartenenţa studenţilor Facultăţii de Drept din Timişoara la elita învăţământului superior juridic din România şi se adaugă performanţelor deosebite obţinute de echipele facultăţii la concursurile internaţionale şi europene de drepturile omului şi drept internaţional public.

Echipa Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara a fost alcătuită din: Alexandra Olariu, Alexandra Modrea (Drept constituţional); Sena Birgean, Geanny Mărinică (Drept civil); Andrei Zlatan Botezatu, Flavius Diblaru (Drept penal); Sorin Bîzu (tenis de masă); Sabrina Duțu, Larisa Parlea, Bianca Vaisa, Ana Maria Preda, Roxana Oprea (street-ball); Răzvan Stolojescu, Alexandru Ștehuță, Igor Jivcovici, Alin Cazmir, Robert Radu Schmidt, Nicola Carabenciov, Dan Bădeț, Robert David Nicorici, Filipp Zan (fotbal); Petru Mihai Viocan (şah).

Facultatea de Drept din Timişoara s-a situat pe podium la toate probele ştiinţifice: echipa de Drept constituțional, formată din Alexandra Olariu şi Alexandra Modrea și coordonată de lect. univ. dr. Andreea Verteș-Olteanu, a ocupat locul I; echipa de Drept civil, formată din Sena Birgean și Geanny Mărinică și coordonată de drd. Maximilian-Andrei Druță, a ocupat locul III; echipa de Drept penal, formată din Andrei Zlatan Botezatu și Flavius Diblaru și coordonată de lect. univ. dr. Laura Stănilă, a ocupat locul III. La pregătirea studenților au mai contribuit conf. univ. dr. Florin Mangu, lect. univ. dr. Codruţa Guzei-Mangu şi drd. Alexandra Bob (drept civil), respectiv drd. Cristina Nicorici (drept penal).

Totodată, Facultatea de Drept din Timişoara a obţinut locul I la proba de street-ball, respectiv locul III la proba de tenis de masă. Pregătirea echipelor pentru probele sportive a fost coordonată de prof. univ. dr. Florin Moţiu şi lect. univ. dr. Sergiu Stănilă.

Facultatea de Drept din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara îşi exprimă aprecierea pentru efortul şi devotamentul cu care au reprezentat-o studenţii săi la ediţia 2018 a Hexagonului Facultăţilor de Drept.

:: Clasamentul final

Irina Rîmaru

Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.