Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Internaţional (Juridice din lumea largă)
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

ANCOM. Sorin Grindeanu, nominalizat să prezideze GSR-2018. UPDATE: Desfășurarea evenimentului
17.07.2018 | JURIDICE.ro

17 iulie 2018: Luni, 16 iulie 2018, Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații a informat că la Simpozionul Global al Reglementatorilor 2018, prezidat de Sorin Grindeanu, președintele ANCOM, au participat peste 600 de persoane, fiind reprezentate 120 de țări, potrivit unui comunicat.

În cadrul evenimentului, au fost adoptate Recomandările cu privire la noile frontiere în reglementare, care cuprind:
– măsuri pentru stimularea potențialului tehnologiilor emergente pentru transformarea digitală;
– modele de afaceri și de investiții pentru a sprijini transformarea digitală;
– abordări politice și de reglementare pentru inovare continuă și progres.

Sorin Grindeanu„Recomandările cu privire la noile frontiere în reglementare adoptate în cadrul GSR-18 sunt repere importante pe care reglementatorii din toate regiunile le conturează împreună în fiecare an și se raportează la ele ca modele la nivel internațional. Noile recomandări ne vor permite sa reacționam la schimbările din domeniu și să răspundem nevoii continue de a asigura o infrastructură de comunicații sigură și fiabilă, precum și să protejam consumatorii și să menținem încrederea în serviciile de comunicații.”

***

30 aprilie 2018: Vineri, 27 aprilie 2018, Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații a informat că Sorin Grindeanu, președintele ANCOM, a fost nominalizat să prezideze Simpozionul Global al Reglementatorilor 2018 (GSR-2018), cel mai înalt for mondial al autorităților de reglementare în domeniul TIC, eveniment care se va desfășura în perioada 9-12 iulie 2018, la Geneva (Confederația Elvețiană), potrivit unui comunicat al ANCOM.

Tema din acest an a evenimentului este “Noi frontiere în reglementare”, urmând ca discuțiile să vizeze modul în care viața oamenilor este influențată de către transformarea digitală, în contextul în care această evoluție determină lărgirea abordărilor de reglementare dincolo de limitele tradiționale ale telecomunicațiilor.

În cadrul evenimentului vor avea loc întâlniri ale oficialilor autorităților de reglementare și ale reprezentanților asociațiilor de reglementatori regionale, precum și seminarul „Dialogul global cu privire la Inteligența artificială, Internetul lucrurilor și securitate cibernetică – provocări și oportunități ale politicilor de reglementare”.

:: Detalii


Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.