Secţiuni » Barouri
UNBR. INPPA. Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Baroul Arad. Contribuția avocaților definitivi la bugetul Baroului, majorată


3 mai 2018 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Miercuri, 2 mai 2018, Baroul Arad a informat că, în cadrul ședinței din data de 17 aprilie 2018, a decis majorarea contribuției pentru bugetul Baroului la 100 de lei pentru avocații definitivi începând cu data de 1 mai 2018.

Contribuția pentru avocații stagiari rămâne neschimbată, respectiv 35 de lei.

Achitarea contribuției majorate se va face începând cu data de 1 iunie 2018, intervalul stabilit pentru plată fiind 1-25 ale lunii, ca regulă generală, cu posibilitatea prelungirii până în prima zi lucrătoare ulterioară zilei de 25 în cazul în care aceasta este zi nelucrătoare.

În cazul neachitării contribuției în termenul de plată stabilit vor fi aplicate majorări de întârziere reprezentând 0,15% din valoarea sumei datorate.

:: Decizia

Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii