« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Baroul Arad. Contribuția avocaților definitivi la bugetul Baroului, majorată
03.05.2018 | JURIDICE.ro

Secţiuni: UNBR+INPPA+Barouri | Toate secţiunile
JURIDICE - In Law We Trust

Miercuri, 2 mai 2018, Baroul Arad a informat că, în cadrul ședinței din data de 17 aprilie 2018, a decis majorarea contribuției pentru bugetul Baroului la 100 de lei pentru avocații definitivi începând cu data de 1 mai 2018.

Contribuția pentru avocații stagiari rămâne neschimbată, respectiv 35 de lei.

Achitarea contribuției majorate se va face începând cu data de 1 iunie 2018, intervalul stabilit pentru plată fiind 1-25 ale lunii, ca regulă generală, cu posibilitatea prelungirii până în prima zi lucrătoare ulterioară zilei de 25 în cazul în care aceasta este zi nelucrătoare.

În cazul neachitării contribuției în termenul de plată stabilit vor fi aplicate majorări de întârziere reprezentând 0,15% din valoarea sumei datorate.

:: Decizia

 
Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD