JURIDICE SELECTED
 
Print Friendly, PDF & Email

Promoția 2008 a Facultății de Drept, Universitatea de Vest din Timișoara. 10 de ani de la absolvire
04.05.2018 | Irina RÎMARU


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice
Irina Rîmaru

Irina Rîmaru

Absolvenţii promoției 2008 a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii de Vest din Timișoara sunt invitaţi să participe la aniversarea a 10 de ani de la absolvirea facultăţii.

Întâlnirea se va desfășura vineri, 8 iunie 2018, cu începere de la ora 14:00, la sediul facultății, în Timișoara, bd. Eroilor de la Tisa nr. 9A, iar de la ora 18:00, la Sala de evenimente a Restaurantului Valery 4 din Timișoara, Calea Aradului DN69, km 3.

Informaţii suplimentare pot fi obţinute de la av. Alis Drăgan (+40757148999‬), și de la av. Cristian Popa (+40727841640).

Irina Rîmaru

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate