Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Victor Negrescu: Președinția României la Consiliul UE va pune în prim plan cetățeanul

07.05.2018 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

Sâmbătă, 5 mai 2018, Victor Negrescu, ministrul delegat pentru Afaceri Europene, a declarat, în cadrul ediției cu numărul cinci a evenimentului „Piața Statelor Membre ale Uniunii Europene”, potrivit unui comunicat al Ministerului Afacerilor Externe: „Uniunea Europeană poate fi puternică doar dacă se reapropie de cetățeni. Valorile, problemele și așteptările de zi cu zi ale celor peste 500 de milioane de cetățeni europeni trebuie să fie în centrul atenției decidenților europeni care nu trebuie să uite obiectivele acestei construcții europene. De aceea, încă din start, am fixat ca obiectiv al acțiunii noastre în domeniul afacerilor europene nevoia de a democratiza accesul la informația cu caracter european și, în consecință, la oportunitățile pe care le oferă diversitatea spațiului comun în care trăim. Președinția României la Consiliul Uniunii Europene va pune în prim plan cetățeanul, iar evenimentul de astăzi reiterează încă o dată mesajul că avem nevoie de coeziune pentru ca proiectul european să găsească resursele interne pentru a genera proiectul integrator pentru viitorul Europei.”

Evenimentul a marcat debutul acțiunilor organizate cu prilejul zilei de 9 mai – Ziua Europei.

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week