Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Notari publici
Official partner: Uniunea Naţională a Notarilor Publici din România
Uniunea Nationala a Notarilor Publici din Romania
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

INR. Debutul perioadei de pregătire practică a notarilor stagiari admiși în sesiunea februarie 2018: 7 mai 2018
07.05.2018 | JURIDICE.ro

Vineri, 4 mai 2018, Institutul Notarial Român a informat că, prin Hotărârea Consiliului Uniunii nr. 69/03.05.2018, a fost aprobată data de 7 mai 2018 ca dată de începere a perioadei de pregătire practică a notarilor stagiari admiși în sesiunea februarie 2018, potrivit unui comunicat al INR.

Regulamentul de desfășurare a stagiului de pregătire profesională a notarilor stagiari precum și Metodologia de desfășurare a stagiului au fost aprobate prin Hotărârile Consiliului Uniunii Naționale a Notarilor Publici din România nr. 67 și 68 din data de 3 mai 2018.


Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.