Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar (MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete)
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu
CSM, Ministerul Public şi DNA
Înregistrările video sunt accesibile pentru membri şi parteneri. Cheltuială deductibilă fiscal. Reducere 39,6 euro pentru avocaţii din barourile Bucureşti, Ilfov, Dolj, Timiş, Prahova şi Sibiu. Se acordă 20 de puncte de pregătire profesională. UNBR încurajează extinderea naţională, detalii aici. Reducere 19,8 euro pentru executorii Camerei Executorilor Bucureşti, membrii UNELM şi notarii Camerei Notarilor Publici Bucureşti.
JURIDICE
Abonare newsletter oficial JURIDICE.ro

Print Friendly, PDF & Email

ICCJ. Examen de promovare a personalului auxiliar de specialitate – mai-iunie 2018. UPDATE: Candidații. Desfășurarea probei scrise. Rezultatele

15.06.2018 | JURIDICE.ro

15 iunie 2018: Joi, 14 iunie 2018,  Înalta Curte de Casație și Justiție a publicat rezultatele examenului.

:: Rezultatele

***

8 iunie 2018: Joi, 7 iunie 2018, Înalta Curte de Casație și Justiție a publicat un anunț privind desfășurarea examenului.

:: Anunț ref. desfășurarea examenului

***

30 mai 2018: Marți, 29 mai 2018, Înalta Curte de Casație și Justiție a informat ca ambii candidați înscriși, respectiv Ștefan Laurențiu Vespe și Cătălin Alexandru Niculae, au fost admiși să participe la examen, potrivit unui anunț.

***

8 mai 2018: Luni, 7 mai 2018, Înalta Curte de Casație și Justiție a informat că organizează, în perioada 7 mai – 19 iunie 2018, examen de promovare a personalului auxiliar de specialitate din cadrul instanţei supreme în grade sau trepte profesionale superioare şi examen de promovare din funcţia de grefier cu studii medii în cea de grefier cu studii superioare, potrivit unui anunț.

Examenele se vor susține în data de 11 iunie 2018.

Termenul limită pentru înscriere este 23 mai 2018, inclusiv.

:: Tematică și bibliografie
:: Regulamentul


Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.