Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Baroul București. Răspunsul JS2 București ref. dezbaterea cu prioritate a cauzelor cu părți asistate de avocați
11.05.2018 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

Joi, 10 mai 2018, Baroul București a publicat răspunsul Judecătoriei Sector 2 București cu privire la petiția unui avocat având ca obiect dezbaterea cu prioritate a cauzelor în care părțile sunt reprezentate sau asistate de avocat.

În răspunsul transmis, Biroul de Informații și Relații Publice al Judecătoriei Sectorului 2 București precizează că petiția a fost adusă la cunoștința judecătorilor din cadrul instanței, cu precizarea că fiecare judecător își desfășoară activitatea în ședința de judecată cu respectarea dispozițiilor legale, urmărind eficientizarea activității.

:: Răspunsul

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate