Achiziţii publiceAfaceri transfrontaliereArbitrajAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiContencios administrativContravenţiiCorporateCyberlawData protectionDrept civilDrept comercialDrept constituţionalDrept penalDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiDreptul UEEnergieExecutare silităFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăLITIGIIMedia & publicitateMedierePiaţa de capitalProcedură civilăProprietate intelectualăProtecţia consumatorilorProtecţia mediuluiTelecom
 
Health & Pharma
CărţiProfesionişti
Transmisiunile live, înregistrarile video şi transcripturile conferinţelor şi dezbaterilor JURIDICE.ro sunt accesibile pentru membri şi parteneri. Cheltuială deductibilă fiscal. Avocaţii din Baroul Bucureşti, Baroul Ilfov şi Baroul Dolj beneficiază de 40% reducere. UNBR încurajează extinderea la nivelul tuturor barourilor. Executorii Camerei Executorilor Bucureşti şi membrii UNELM beneficiază de 20% reducere.
Print Friendly, PDF & Email

Suplimentarea bugetului Ministerului Sănătății din Fondul de intervenție la dispoziția Guvernului | Proiect. UPDATE: Aprobare

18 mai 2018 | Ana Maria ANTONOVICI
Ana-Maria Antonovici

Ana-Maria Antonovici

18 mai 2018: Miercuri, 16 mai 2018, Guvernul României a aprobat Hotărârea de Guvern privind suplimentarea bugetului Ministerului Sănătăţii din Fondul de intervenţie la dispoziţia Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2018, pentru înlăturarea efectelor incendiului produs în data de 11 aprilie 2018, la Institutul de Boli Cardiovasculare „Prof. Dr. George I.M. Georgescu” Iaşi, potrivit unui comunicat al Ministerului Sănătății.

Pentru executarea lucrărilor de reparaţii capitale necesare refacerii spaţiilor a fost alocată suma de 10 milioane de lei.

Sorina Pintea, ministrul Sănătății: „Prin deteriorările suferite de Institut în urma incendiului, cei aproximativ 5,5 milioane de cetăţeni din zona de est a României au fost afectaţi și nu au mai avut acces la servicii medicale de specialitate, pentru ei şi membrii familiilor lor. Am solicitat Guvernului României sprijin pentru această unitate medicală, astfel încât pacienții să nu fie afectați.”

***

9 mai 2018: Marți, 8 mai 2018, Ministerul Sănătății a lansat în dezbatere publică un proiect de Hotărâre a Guvernului privind suplimentarea bugetului Ministerului Sănătății din Fondul de intervenție la dispoziția Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe 2018, pentru înlăturarea efectelor incendiului produs în data de 11 aprilie 2018, la Institutul de Boli Cardiovasculare ”Prof. Dr. George I.M. Georgescu” Iași.

:: Proiectul
:: Referatul de aprobare

Ana-Maria Antonovici
Intern SSJ


Aflaţi mai mult despre , ,

Lasă un răspuns

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.