BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalIPTelecom
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
 
Drept civil
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti
STOICA & Asociatii
CRAZNIC
Print Friendly, PDF & Email

Judecătoria Bacău. Necomunicarea intenției de reziliere a contractului

17.05.2018 | Valeria BĂLĂNEL
Valeria Bălănel

Valeria Bălănel

Judecătoria Bacău a hotărât că nu sunt întrunite condițiile contractuale pentru obligarea pârâtei la plata despăgubirilor calculate pentru încetarea prematură a contractului, în situația în care lipsește comunicarea notificării intenției de reziliere către debitoare. În acest sens, instanța a apreciat că lipsa unei asemenea notificări duce la imposibilitatea stabilirii dății de la care a operat rezilierea, în vederea determinării cuantumului despăgubirilor datorate de către debitoare, astfel că cererea reclamantei este nefondată. (Sentința civilă nr.240/2018 din data de 19 martie 2018 pronunțată de Secția civilă a Judecătoriei Bacău având ca obiect cerere în anulare)

Valeria Bălănel


JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


 Abonare newsletter | Corporate | Membership

.