BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalIPTelecom
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
 
Drept civil
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti
STOICA & Asociatii
CRAZNIC
Print Friendly, PDF & Email

Judecătoria Bacău. Necomunicarea intenției de reziliere a contractului

17.05.2018 | Valeria BĂLĂNEL
Abonare newsletter
Valeria Bălănel

Valeria Bălănel

Judecătoria Bacău a hotărât că nu sunt întrunite condițiile contractuale pentru obligarea pârâtei la plata despăgubirilor calculate pentru încetarea prematură a contractului, în situația în care lipsește comunicarea notificării intenției de reziliere către debitoare. În acest sens, instanța a apreciat că lipsa unei asemenea notificări duce la imposibilitatea stabilirii dății de la care a operat rezilierea, în vederea determinării cuantumului despăgubirilor datorate de către debitoare, astfel că cererea reclamantei este nefondată. (Sentința civilă nr.240/2018 din data de 19 martie 2018 pronunțată de Secția civilă a Judecătoriei Bacău având ca obiect cerere în anulare)

Valeria Bălănel

Abonare newsletter

JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week