« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE

CSM. Declanșarea procedurii ref. ocuparea posturilor de judecător la instanțele militare nu se justifică la acest moment
15.05.2018 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust ZRVP

În cadrul ședinței de luni, 7 mai 2018, Comisia Resurse umane și programe din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii a analizat propunerea de organizare, în cursul anului 2018, a unei sesiuni de numire ca judecător, de transfer de la instanțele sau parchetele civile la instanțele militare, pentru postul vacant de judecător militar, post finanțat, existent la Tribunalul Militar Timișoara.

Lucrarea a fost amânată în data de 9 martie 2018, atunci când Comisia a decis transmiterea unei solicitări către Direcția instanțelor militare în vederea analizării situației posturilor de judecător și a funcțiilor de conducere vacante de la instanțele militare.

Având în vedere situația volumului de activitate de la instanțele militare, precum și situația posturilor de execuție de judecător vacante și finanțate de la aceste instanțe, Comisia a apreciat că nu se justifică, la acest moment, declanșarea de proceduri pentru ocuparea acestor posturi.

:: Minuta (pct. 1)

 
Secţiuni: Sistemul judiciar | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill
Concurs eseuri ZRVP

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD