Achiziţii publiceAfaceri transfrontaliereArbitrajAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiContencios administrativContravenţiiCorporateCyberlawData protectionDrept civilDrept comercialDrept constituţionalDrept penalDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiDreptul UEEnergieExecutare silităFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăLITIGIIMedia & publicitateMedierePiaţa de capitalProcedură civilăProprietate intelectualăProtecţia consumatorilorProtecţia mediuluiTelecom
 
Cyberlaw
CărţiProfesionişti
SAVESCU & ASOCIATII
Abonare newsletter oficial JURIDICE.ro

Print Friendly, PDF & Email

CSM. Arhivarea electronică a dosarelor se suprapune peste scanarea documentelor din dosare?

15.05.2018 | JURIDICE.ro

În cadrul ședinței de luni, 7 mai 2018, Comisia Resurse umane și programe din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii a analizat solicitarea Tribunalului Bacău de exprimare a unui punct de vedere referitor la obligativitatea activității de scanare a documentelor din dosare și la interpretarea art. 63 alin. (1) lit. n din Regulamentul de ordine interioară al instanțelor judecătorești, în sensul de a se preciza dacă activitatea de arhivare electronică a dosarelor se suprapune cu activitatea de scanare a documentelor din dosare.

Comisia și-a însușit punctul de vedere al Direcției Legislație, Documentare și Contencios si a decis comunicarea unui răspuns în sensul acestuia.

:: Minuta (pct. 14)


Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.