Achiziţii publiceAfaceri transfrontaliereArbitrajAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiContencios administrativContravenţiiCorporateCyberlawData protectionDrept civilDrept comercialDrept constituţionalDrept penalDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiDreptul UEEnergieExecutare silităFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăLITIGIIMedia & publicitateMedierePiaţa de capitalProcedură civilăProprietate intelectualăProtecţia consumatorilorProtecţia mediuluiTelecom
 
Cyberlaw
CărţiProfesionişti
SAVESCU & ASOCIATII
Print Friendly, PDF & Email

CSM. Arhivarea electronică a dosarelor se suprapune peste scanarea documentelor din dosare?

15 mai 2018 | JURIDICE.ro

În cadrul ședinței de luni, 7 mai 2018, Comisia Resurse umane și programe din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii a analizat solicitarea Tribunalului Bacău de exprimare a unui punct de vedere referitor la obligativitatea activității de scanare a documentelor din dosare și la interpretarea art. 63 alin. (1) lit. n din Regulamentul de ordine interioară al instanțelor judecătorești, în sensul de a se preciza dacă activitatea de arhivare electronică a dosarelor se suprapune cu activitatea de scanare a documentelor din dosare.

Comisia și-a însușit punctul de vedere al Direcției Legislație, Documentare și Contencios si a decis comunicarea unui răspuns în sensul acestuia.

:: Minuta (pct. 14)


Aflaţi mai mult despre , ,

Lasă un răspuns

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.