Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

Facultatea de Drept, Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca. Premii la două competiții de prestigiu
15.05.2018 | Irina RÎMARU

Irina Rîmaru

Irina Rîmaru

Marți, 15 mai 2018, Consiliul Studenților Facultății de Drept din cadrul Universității Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca a anunțat că studenții au obținut premii la două competiții de prestigiu, potrivit unui mesaj postat pe rețelele de socializare.

La Concursul Național de Procese Simulate de Drept Penal Traian Pop au participat următoarele echipe: Daiana Avăşan și Ionuț Nițulescu, Ada Ionescu și Vlad Coman, Raluca Alexa și Giovanna Bodoni, Vlad Balint și Costut Beni, Ioana R. Gherghel și Alexa Gagu.

În finală, au participat Daiana Avășan & Ionuț Nițulescu (acuzare) vs. Adina Ionescu & Coman Vlad (apărare). Locul I a fost ocupat de acuzare.

La Concursul Național de Procese Simulate Drept Civil Francisc Deak, echipa formată din Mihai Herineanu (Mitza Herteomih) și Lazoc Tudor au reușit să obțină un frumos premiu II.

Consiliul Studenților Facultății de Drept adresează felicitări colegilor pentru performanță, mult success și cât mai multe reușite!

Irina Rîmaru


Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!


JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.