JURIDICE FLUX (Ultimele titluri)
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Înregistrările video sunt accesibile pentru membri şi parteneri. Cheltuială deductibilă fiscal. Reducere 39,6 euro pentru avocaţii din barourile Bucureşti, Ilfov, Dolj, Timiş, Prahova şi Sibiu. Se acordă 20 de puncte de pregătire profesională. UNBR încurajează extinderea naţională, detalii aici. Reducere 19,8 euro pentru executorii Camerei Executorilor Bucureşti, membrii UNELM şi notarii Camerei Notarilor Publici Bucureşti.
Abonare newsletter oficial JURIDICE.ro

Print Friendly, PDF & Email

ANCOM. Raport de date statistice ref. piața de comunicații electronice din România

16.05.2018 | JURIDICE.ro

Marți, 15 mai 2018, Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații a informat că a realizat un raport de date statistice privind piața de comunicații electronice din România pentru anul 2017, potrivit unui comunicat al ANCOM.

Potrivit raportului:
– 38% din numărul total de conexiuni la internet mobil sunt conexiuni 4G
– 42% din numărul total de conexiuni la internet mobil sunt conexiuni 3G
– 85% dintre conexiunile la internet mobil sunt utilizate prin telefonul mobil
– la sfârșitul anului 2017, erau 22,4 milioane de utilizatori activi de telefonie mobilă
– în total, în anul 2017, s-a vorbit la telefonul mobil aproape 69 miliarde minute, în scădere cu 3% faţă de 2016
– numărul de SMS-uri a fost de aproape 16 miliarde, cu 14% mai puțin comparativ cu anul 2016
– utilizarea serviciilor de roaming a înregistrat în 2017 creşteri exponenţiale, sens în care traficul de apeluri efectuate s-a triplat, cel de apeluri primite a crescut cu 81% , iar traficul de date a crescut de 6 ori comparativ cu anul 2016.

Sorin Grindeanu, președintele ANCOM: „În România, utilizatorii se bucură atât de tehnologii avansate de acces la internetul mobil, de o bună acoperire, cât şi de o piaţă competitivă şi de preţuri mici, ceea ce se reflectă în consumul tot mai ridicat de internet mobil. În medie, un utilizator de internet mobil a consumat peste 1,4 GB/lună pe parcursul anului 2017, aproape dublu faţă de anul precedent. Este în mod clar efectul intensificării utilizării reţelelor 4G. De asemenea, mă bucur că utilizatorii români au beneficiat din plin şi de intrarea în vigoare a Roamingului ca Acasă în Europa, traficul de voce și date consumate în roaming înregistrând creșteri spectaculoase. Traficul de internet a crescut de 6 ori, iar apelurile efectuate în roaming s-au triplat.”

Raportul complet urmează să fie publicat pe site-ul ANCOM.


Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.