JURIDICE FLUX (Ultimele titluri)
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Înregistrările video sunt accesibile pentru membri şi parteneri. Cheltuială deductibilă fiscal. Reducere 39,6 euro pentru avocaţii din barourile Bucureşti, Ilfov, Dolj, Timiş, Prahova şi Sibiu. Se acordă 20 de puncte de pregătire profesională. UNBR încurajează extinderea naţională, detalii aici. Reducere 19,8 euro pentru executorii Camerei Executorilor Bucureşti, membrii UNELM şi notarii Camerei Notarilor Publici Bucureşti.
Abonare newsletter oficial JURIDICE.ro

Print Friendly, PDF & Email

Cristian Țopescu a decedat. UPDATE: Înmormântare cu onoruri militare

18.05.2018 | JURIDICE.ro

Vineri, 18 mai 2018: Cristian George Țopescu va fi înmormântat cu onoruri militare, la ora 11:00, în Cimitirul Ghencea Militar, potrivit gsp-special.

***

Marți, 15 mai 2018: Cristian George Țopescu (81 de ani), comentator sportiv, a decedat, potrivit evz.ro.

Silvius Negoiță, purtător de cuvânt al Spitalului Elias: „Domnul Cristian George Țopescu, în vârstă de 81 de ani, s-a internat marți, 8 mai 2018, la Spitalul Universitar de Urgență Elias, în stare gravă, în contextul acutizării unor afecțiuni cronice.

Pe perioada internării a beneficiat de monitorizare strictă și tratament în secția de Terapie Intensivă. Decedează azi, 15 mai 2018, ora 16:00, prin stop cardiorespirator iresuscitabil.”

La data de 9 martie 2017, Cristian-George Țopescu a fost decorat cu Ordinul Național „Steaua României” în grad de Cavaler, în semn de înaltă apreciere pentru întreaga sa activitate, pentru dăruirea și devotamentul cu care a susținut și promovat valorile sportului național, pentru intuiția, căldura și erudiția cu care a comentat performanțele sportului românesc.

În octombrie 2007, prin decret prezidenţial a fost avansat la gradul de general de brigadă.

În anul 2010, M.S. Regele Mihai I i-a conferit Decoraţia Regală „Nihil Sine Deo”.

De asemenea, în semn de recunoaștere pentru promovarea și susținerea sportului românesc, la data de 30 ianuarie 2017, Cristian-George Țopescu a fost numit Cetățean de onoare al municipiului București.

Televiziunea Română a informat că trupul neînsuflețit al lui Cristian George Țopescu va fi depus joi, 17 mai 2018, în Studioul 2 al Televiziunii Române, în intervalul 11:00-19:00, potrivit tvr.ro.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!


Aflaţi mai mult despre ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.