Studenţi la drept. Universitaria
BurseAdmitere în profesii juridiceGrile juridice
Dezbateri profesii juridiceCărţi pentru admitere în profesii juridice
Studenţi în Catalogul profesional JURIDICE.ro
 
Transmisiunile live, înregistrarile video şi transcripturile conferinţelor şi dezbaterilor JURIDICE.ro sunt accesibile pentru membri şi parteneri. Cheltuială deductibilă fiscal. Reducere 39,6 euro pentru avocaţii din barourile Bucureşti, Ilfov, Dolj şi Timiş. 20 de puncte de pregătire profesională. UNBR încurajează extinderea naţională, detalii aici. Reducere 19,8 euro pentru executorii Camerei Executorilor Bucureşti şi membrii UNELM.
Abonare newsletter oficial JURIDICE.ro

Print Friendly, PDF & Email

Ministrul Educatiei Naționale dorește ca toți câștigătorii olimpiadelor naționale să fie înmatriculați în universități fără concurs

16.05.2018 | Irina RÎMARU
Irina Rîmaru

Irina Rîmaru

Marți, 15 mai 2018, Valentin Popa, ministrul Educatiei Naționale, a anunțat că dorește ca toți câștigătorii olimpiadelor naționale să fie înmatriculați în universități fără concurs, potrivit ziare.com.

Valentin Popa: „Aș dori să vă spun că doresc să lansez în premieră publică idei legate de organizarea și finanțarea olimpiadelor naționale și a concursurilor pentru elevi, în viitorul an școlar. Ideile pornesc de la câștigătorii acestor olimpiade, până la mențiune, care pot să fie înmatriculați la universitățile românești, fără concurs. Aș propune dezbaterii faptul că încă de la olimpiadele faza pe județ să existe subiecte unice pe țară și corectura să se facă în județe diferite, precum la Bacalaureat, pentru a asigura o imparțialitate mai bună. Aș dori ca participarea la faza natională, schimbată, să ajungă 60 poate 65 de elevi, câștigătorii fazelor județene. Și să li să alăture 13 până la 18 din clasamentul național. Ar imbina excelența cu distribuția regională, pe județe.”

Irina Rîmaru


Aflaţi mai mult despre , ,

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.


Oana Ispas


Radu Slăvoiu


Livia Dianu-Buja


Ștefania Stoica


Luminița Malanciuc


Ioana-Olivia Voicu


Eduard Toma-Apostol


Florina-Lăcrămioara Drăgan