Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar (MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete)
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu
CSM, Ministerul Public şi DNA
Transmisiunile live, înregistrarile video şi transcripturile conferinţelor şi dezbaterilor JURIDICE.ro sunt accesibile pentru membri şi parteneri. Cheltuială deductibilă fiscal. Avocaţii din Baroul Bucureşti, Baroul Ilfov şi Baroul Dolj beneficiază de 40% reducere. UNBR încurajează extinderea la nivelul tuturor barourilor. Executorii Camerei Executorilor Bucureşti şi membrii UNELM beneficiază de 20% reducere.
JURIDICE
 1 comentariu | 
Print Friendly, PDF & Email

CSM. Sesiune de numire a judecătorilor în funcția de procuror și invers, amânată

16 mai 2018 | JURIDICE.ro

Luni, 14 mai 2018, Comisia Resurse umane și organizare din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii a decis amânarea discutării posibilității organizării unor sesiuni de numire a judecătorilor în funcția de procuror și a procurorilor în funcția de judecător după concursul de admitere în magistratură.

:: Minuta (pct. 7)


Aflaţi mai mult despre ,

Până acum a fost scris un singur comentariu cu privire la articolul “CSM. Sesiune de numire a judecătorilor în funcția de procuror și invers, amânată”

  1. Stie cineva daca astfel de numiri exista si in Europa de Vest?
    Daca procurorul poate deveni – la cerere – judecator, si invers?

Lasă un răspuns

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.