Achiziţii publiceAfaceri transfrontaliereArbitrajAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiContencios administrativContravenţiiCorporateCyberlawData protectionDrept civilDrept comercialDrept constituţionalDrept penalDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiDreptul UEEnergieExecutare silităFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăLITIGIIMedia & publicitateMedierePiaţa de capitalProcedură civilăProprietate intelectualăProtecţia consumatorilorProtecţia mediuluiTelecom
 
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti
MARES DANILESCU MARES
Print Friendly, PDF & Email

Curtea de Apel Pitești. Protest ref. modificarea Codurilor penale

16 mai 2018 | JURIDICE.ro

Miercuri, 16 mai 2018, la sediul Curţii de Apel Piteşti s-a desfăşurat Adunarea generală extraordinară a judecătorilor din cadrul Curţii de Apel Piteşti, convocată, în temeiul dispoziţiilor art. 17 alin. 2 din Regulamentul de ordine interioară al instanţelor judecătoreşti, de o treime din numărul judecătorilor care o compun, potrivit unui comunicat.

În cadrul Adunării generale extraordinare, la care au participat 27 din cei 38 de judecători care activează în cadrul Curţii de Apel Piteşti, a fost luată în discuţie prezentarea poziţiei judecătorilor Curţii în legătură cu modificările preconizate a fi aduse Codurilor penale.

În urma discuţiilor purtate şi a exprimării opiniei participanţilor, s-a hotărât desfăşurarea unui protest pe scările căii principale de acces în sediul Curţii de Apel Piteşti în data de 16 mai 2018, începând cu orele 15:30


Aflaţi mai mult despre , ,

Lasă un răspuns

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.