Secţiuni » Arii de practică » Business » Achiziţii publice
Achiziţii publice
DezbateriCărţiProfesionişti

ANAP. Forumul pentru achiziții, integritate, management și deschidere, desfășurat la București


15 mai 2018 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Marți, 14 mai 2018, Agenția Națională pentru Achiziții Publice a informat că în perioada 8-10 mai 2018 a avut loc, la București, cea de-a 14-a ediție a Forumului pentru achiziții, integritate, management și deschidere (PRIMO), eveniment la care au participat specialiști din domeniul achizițiilor publice din Europa și Asia Centrală, potrivit unui comunicat.

Ediția din acest an a evenimentului a avut în vedere, în principal, următoarele obiective:
– oferirea posibilității participanților de a învățași de a-și împărtăși experiența în materia achizițiilor publice, cu accent pe inovare
– promovarea și încurajarea cooperării regionale și globale în vederea eficientizării achizițiilor publice.

Bogdan Pușcaș, președintele ANAP: “Inovarea în domeniul achizițiilor este esențială pentru maximizarea rezultatelor achizițiilor durabile. În timp ce legislația și strategiile privind achizițiile publice sunt disponibile în mod fundamental în toate țările, provocarea este punerea lor în aplicare cu succes, precum și adoptarea de abordări și tehnologii inovatoare în materie de achiziții.”

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii