Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

Echipa de organizare a Programului de Internship al Guvernului se întâlnește cu studenții
04.05.2018 | Irina RÎMARU


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019
Irina Rîmaru

Irina Rîmaru

Joi, 3 mai 2018, echipa de organizare a Programului de Internship al Guvernului, coordonată de secretarul de stat Oana Pintilei, s-a întâlnit cu studenți ai Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative și ai Academiei de Studii Economice, potrivit unui comunicat.

Întâlnirile vor continua atât în universități din București, cât și în cele din alte mari centre universitare din țară.

Stagiul de practică este un bun prilej pentru studenți și tineri absolvenți să cunoască modul de lucru al administrației publice centrale și să pună în aplicare cunoștințele dobândite în anii de studii. Internii vor primi, pe perioada stagiului de practică, o bursă lunară de 1.000 de lei, iar la finalul perioadei de internship, un certificat din partea Guvernului României şi, la cerere, o scrisoare de recomandare din partea tutorilor.

Irina Rîmaru

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate