Achiziţii publiceAfaceri transfrontaliereArbitrajAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiContencios administrativContravenţiiCorporateCyberlawData protectionDrept civilDrept comercialDrept constituţionalDrept penalDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiDreptul UEEnergieExecutare silităFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăLITIGIIMedia & publicitateMedierePiaţa de capitalProcedură civilăProprietate intelectualăProtecţia consumatorilorProtecţia mediuluiTelecom
 
Cyberlaw
CărţiProfesionişti
SAVESCU & ASOCIATII
Print Friendly, PDF & Email

CERT-RO. Informare ref. vulnerabilitățile unor tehnologii de criptare end-to-end

17 mai 2018 | JURIDICE.ro

Marți, 15 mai 2018, Centrul Național de Răspuns la Incidente de Securitate Cibernetică a publicat o informare cu privire la vulnerabilități ale tehnologiilor de criptare end-to-end care pot expune textul emailurilor.

CERT-RO a atras atenția asupra faptului că protocolul TLS, care protejează parțial e-mailurile, ar putea să nu fie suficient pentru persoanele care depind de confidențialitatea comunicării digitale, sens în care CERT-RO a recomandat o serie de măsuri.

:: Informarea


Aflaţi mai mult despre , ,

Lasă un răspuns

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.