Achiziţii publiceAfaceri transfrontaliereArbitrajAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiContencios administrativContravenţiiCorporateCyberlawData protectionDrept civilDrept comercialDrept constituţionalDrept penalDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiDreptul UEEnergieExecutare silităFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăLITIGIIMedia & publicitateMedierePiaţa de capitalProcedură civilăProprietate intelectualăProtecţia consumatorilorProtecţia mediuluiTelecom
 
Cyberlaw
CărţiProfesionişti
SAVESCU & ASOCIATII
Abonare newsletter oficial JURIDICE.ro

Print Friendly, PDF & Email

CERT-RO. Informare ref. vulnerabilitățile unor tehnologii de criptare end-to-end

17.05.2018 | JURIDICE.ro

Marți, 15 mai 2018, Centrul Național de Răspuns la Incidente de Securitate Cibernetică a publicat o informare cu privire la vulnerabilități ale tehnologiilor de criptare end-to-end care pot expune textul emailurilor.

CERT-RO a atras atenția asupra faptului că protocolul TLS, care protejează parțial e-mailurile, ar putea să nu fie suficient pentru persoanele care depind de confidențialitatea comunicării digitale, sens în care CERT-RO a recomandat o serie de măsuri.

:: Informarea


Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.