Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Decrete de decorare – 17 mai 2018
18.05.2018 | JURIDICE.ro


Joi, 17 mai 2018, Klaus Iohannis, Președintele României, a semnat următoarele decrete de decorare:
– decretul de decorare a maestrului Dumitru Fărcaș, cu Ordinul Național „Serviciul Credincios” în grad de Cavaler, în semn de deosebită apreciere pentru întreaga activitate, pentru talentul pus în slujba promovării tezaurului folcloric românesc, prin care a ținut aprinsă flacăra spiritualității neamului, a păstrării tradițiilor și a identității ființei naționale, potrivit unui comunicat al Administrației Prezidențiale;
– decretele de decorare pentru Caroline Cook și Mark Cook, fondatorii Organizației caritabile britanice „Hope and Homes for Children”, respectiv, și Ștefan Vasile Dărăbuș, director regional al Organizației „Hope and Homes for Children” pentru România, cu Ordinul Național „Serviciul Credincios” în grad de Cavaler, în semn de deosebită apreciere pentru activitatea remarcabilă și constantă desfășurată în sprijinul reformei sistemului de protecție a copilului din România, pentru munca susținută în asigurarea finanțării programelor dedicate acestui scop, potrivit unui al doilea comunicat al Administrației Prezidențiale.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate