JURIDICE FLUX (Ultimele titluri)
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Înregistrările video sunt accesibile pentru membri şi parteneri. Cheltuială deductibilă fiscal. Reducere 39,6 euro pentru avocaţii din barourile Bucureşti, Ilfov, Dolj, Timiş, Prahova şi Sibiu. Se acordă 20 de puncte de pregătire profesională. UNBR încurajează extinderea naţională, detalii aici. Reducere 19,8 euro pentru executorii Camerei Executorilor Bucureşti, membrii UNELM şi notarii Camerei Notarilor Publici Bucureşti.
Abonare newsletter oficial JURIDICE.ro

Print Friendly, PDF & Email

Mugur Isărescu: Anul Centenarului este marcat de repere semnificative pentru cultura națională

18.05.2018 | JURIDICE.ro

Joi, 17 mai 2018, Mugur Isărescu, guvernatorul Băncii Naționale a României, a declarat, în deschiderea conferinței „Contribuția minorităților naționale din România la diversitatea și vitalitatea culturii europene”, potrivit unui comunicat al BNR: „În 2018 aniversăm un secol de unitate a tuturor românilor, realizare istorică ce a fost posibilă şi cu contribuția minorităților la dezvoltarea conștiinței naționale. Anul Centenarului este marcat de repere semnificative pentru cultura națională, ca simbol al rolului identității și al patrimoniului nostru spiritual în desăvârșirea unității naționale.

Contribuția fundamentală a elitelor societății în general, a elitelor minorităţilor în particular la dezvoltarea modernă a României și la înscrierea noastră într-un parcurs european contemporan este incontestabilă. În toate marile momente ale istoriei noastre regăsim elitele naționale contribuind la desăvârșirea coeziunii naționale sub aspect politic, economic și cultural.

Prin dialog social tolerant și deschis, România îşi poate demonstra capacitatea de a contribui semnificativ la desăvârşirea proiectului european. În anul Centenarului subscriem neîntrerupt la diversitatea și vitalitatea culturii europene, construind punți către viitor și demonstrând toleranță pentru o societate deschisă acestuia.

Istoria a demonstrat că dezvoltarea punților sociale și a dialogului inter-comunitar, a respectului și a încrederii contribuie la o societate mai puternică, mai solidară și mai prosperă.”


Aflaţi mai mult despre ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.