Achiziţii publiceAfaceri transfrontaliereArbitrajAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiContencios administrativContravenţiiCorporateCyberlawData protectionDrept civilDrept comercialDrept constituţionalDrept penalDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiDreptul UEEnergieExecutare silităFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăLITIGIIMedia & publicitateMedierePiaţa de capitalProcedură civilăProprietate intelectualăProtecţia consumatorilorProtecţia mediuluiTelecom
 
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti
MARES DANILESCU MARES
Print Friendly, PDF & Email

Silvio Berlusconi, trimis în judecată

18 mai 2018 | Irina RÎMARU
Irina Rîmaru

Irina Rîmaru

Miercuri, 16 mai 2018, Silvio Berlusconi, fost premier al Italiei, a fost trimis în judecată pentru corupere de martori, într-un nou proces legat de scandalul Rubygate şi de faimoasele sale petreceri, potrivit ansa.it.

De această dată, Silvio Berlusconi este acuzat că i-a plătit de-a lungul anilor 157.000 euro lui Mariano Apicella, un cântăreţ din Napoli care a acompaniat cu chitara numeroase petreceri organizate de fostul premier. Mariano Apicella este la rândul său trimis în faţa justiţiei pentru mărturie falsă.

Irina Rîmaru


Aflaţi mai mult despre , , ,

Lasă un răspuns

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.