Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Dănuț Andrușcă: Piața unică este unul dintre cei mai importanți piloni care susțin proiectul european


18 mai 2018 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Flux informații

Joi, 17 mai 2018, Dănuț Andrușcă, ministrul Economiei, a declarat, în cadrul conferinței Connecting Europe through Innovation, potrivit unui comunicat al Ministerului Economiei: „Ne dorim o Europă bazată pe solidaritate, pe coeziune și pe respectarea principiilor și valorilor fundamentale. Ne dorim ca aceste valori și principii să funcționeze pentru toți cetățenii și pentru toate întreprinderile.

Piața unică este unul dintre cei mai importanți piloni care susțin proiectul european. De aceea este nevoie ca această piață unică să devină mai profundă și mai echitabilă pentru toate statele. (…)

Avem nevoie de o politică industrială activă, pentru că elementul central care se impune este reindustrializarea României, în cadrul căreia statul să acționeze ca un manager performant și ca un investitor prudent, gestionând responsabil și inteligent resursele naturale, umane și financiare. (…)

Transformarea digitală și inteligența artificială vor fi principalii factori care vor contribui la conturarea politicii industriale a anilor 2030.

Ne confruntăm deja cu concepte precum forța de muncă digitală și managementul digital al companiilor, de aceea susținem necesitatea dezvoltării competențelor și abilităților digitale. De aceea, este necesar să dezvoltăm, încă de acum, noi specializări astfel încât oamenii să poată folosi inteligent automatizările și robotizările. (…)

Inovarea va fi unul dintre elementele care va asigura unitatea europeană. Va fi și un element care va produce creștere, bunăstare și siguranță.” 

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică