Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

PMB. Program pilot ref. transportul gratuit al persoanelor cu dizabilități


18 mai 2018 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Flux informații

Joi, 17 mai 2018, Primăria Municipiului București a informat că a fost aprobat programul pilot “ABILITAXI – Servicii de transport gratuit dedicate persoanelor cu dizabilități”, potrivit unui comunicat al PMB.

Gabriela Firea, primar general: “Programul-pilot aprobat astăzi va sta la baza organizării acestui serviciu de transport, care va duce la o creștere a implicării persoanelor de dizabilități în cadrul comunității, precum și la o îmbunătățire considerabilă a accesibilității în București.”

Proiectul, cu cu valoare de aproximativ 150000 euro, presupune acordarea de transport cu masini speciale pentru persoanele cu dizabilități care folosesc scaune rulante în București, în baza unei programări efectuate la un dispecerat care va funcționa în cadrul Direcției Generale de Asistenta Sociala a Municipiului București.

Conform Autorității Naționale pentru Persoanele cu Dizabilități, la sfârșitul anului 2017, în București erau aproape 63.000 de persoane cu dizabiliăți.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică