Secţiuni » Selected
Selected
Comunicate profesionişti

Încep înscrierile pentru ediția din 2018 a DELOITTE Technology Fast 50 în Europa Centrală
21.05.2018 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content, Selected
JURIDICE - In Law We Trust

DELOITTE lansează competiția anuală „Technology Fast 50‟ în Europa Centrală, care se adresează companiilor cu o creștere asccelerată în domeniul tehnologiei. Aflată la a 19-a ediție, competiția oferă, atât companiilor mature cât și celor emergente, o platformă prin care să își consolideze poziția în industrie.

DELOITTE anunță deschiderea înscrierilor pentru competiția „Technology Fast 50‟ în Europa Centrală din 2018. De aproape 20 de ani, DELOITTE a derulat acest program în următoarele țări din regiune: Albania, Bosnia-Herțegovina, Bulgaria, Croația, Cehia, Estonia, Ungaria, Kosovo, Letonia, Lituania, Macedonia, Moldova, Muntenegru, Polonia, România, Serbia, Slovacia și Slovenia.

Alina Mirea, Partener DELOITTE România și lider local al programului: „Fie că sunt mari sau mici, publice sau private, companiile locale dinamice care favorizează inovația, dând tonul transformărilor pe piața din România, merită o recunoaștere și un sprijin constant. Este nevoie de viziune, dedicare și eforturi neobosite în a inova, pentru a face parte din acest grup de elită, al companiilor laureate Fast 50. Așteptăm cu nerăbdare să fim martorii entuziasmului și ai inovației pe care aceste companii le vor arăta în ediția din acest an. Așteptăm aplicații de la companii cu potențial de a reinventa industria IT&C în România și în Europa Centrală.‟

Despre DELOITTE Technology Fast 50 Europa Centrală

Programul DELOITTE Technology Fast 50 Europa Centrală stabilește ierarhia celor mai dinamice companii din domeniul tehnologiei, publice sau private, pe baza creșterii procentuale a veniturilor în ultimii patru ani. În program se pot înscrie companii din toate sectoarele conexe – comunicații, tehnologii pentru mediu, fintech, hardware, sănătate și științe medicale, media și entertainment, software. În cadrul acestei ediții, vor fi analizate veniturile din 2014 până în 2017.

Detalii despre competiție

Competiția are trei categorii și două premii – Cea mai disruptivă inovație și Premiul pentru inovație socială.

1. Fast 50

Pentru a fi eligibile pentru categoria principală Fast 50, companiile trebuie să îndeplinească următoarele criterii:
– venituri anuale de minim 50.000 euro în 2014, 2015 și 2016 și 100.000 euro în 2017
– au sediul operațional într-un stat din Europa Centrală (Albania, Bulgaria, Bosnia-Herțegovina, Croația, Cehia, Estonia, Ungaria, Kosovo, Letonia, Lituania, Macedonia, Moldova, Muntenegru, Polonia, România, Serbia, Slovacia sau Slovenia)
– dezvoltă/produc tehnologii patentate sau investesc substanțial în cercetare- dezvoltare
-au o structură de acționariat care exclude subsidiare deținute majoritar de entități strategice.

Pentru a se califica pentru DELOITTE Technology Fast 500 EMEA, companiile trebuie să aibă venituri operaționale de 50.000 euro (2014) și de minim 1.000.000 euro în 2017.

2. Rising Stars

La categoria „Rising Stars”, DELOITTE include companii „tinere” cu potențial mare, dar care sunt prea noi pe piață pentru a întruni criteriul operațional de minimum patru ani de existență. Companiile eligibile trebuie să aibă o vechime de minim trei ani și să înregistreze venituri de peste 30.000 euro în ultimii trei ani consecutivi (2015–2017). Celelalte criterii de eligibilitate menționate la categoria Fast 50 rămân valabile.

3. Big 5

Categoria „Big 5” include companii dinamice mari, care au avut creșteri spectaculoase în ultimii patru ani. Pentru a fi eligibile, companiile trebuie să întrunească aceleași criterii ca pentru Fast 50, cu excepția venitului anual din 2017, care trebuie să depășească 25 milioane euro.

Premiul pentru „Cea mai disruptivă inovație”

Premiul pentru „Cea mai disruptivă inovație” recunoaște faptul că o companie dezvoltă un produs unic și inovator sau furnizează servicii care au un impact semnificativ pe piață.

Premiul pentru inovație socială

Începând din acest an, programul introduce un premiu special pentru impact social, prin care sunt recunoscute companiile care demonstrează că legătura dintre produse/servicii digitale a produs un impact pozitiv în societate sau asupra mediului. Câștigătorul va fi selectat de către un juriu independent. Impactul programului Fast 50 se extinde dincolo de Europa Centrală. Toate companiile participante care îndeplinesc criteriile (nu doar cele care ajung in Top 50) au de asemenea ocazia să fie recunoscute în clasamentul EMEA Fast 500, ceea ce le va aduce expunere locală, națională, internațională, precum și în social media.

Detalii despre înscriere

Criteriile de aplicație și eligibilitate pot fi văzute aici. Candidații eligibili vor fi incluși automat în competiția europeană DELOITTE EMEA Technology Fast 500. Înregistrările se închid pe 31 iulie 2018. Clasamentul va fi anunțat pe 11 octombrie 2018. Informații despre câștigătorii edițiilor precedente pot fi găsite aici.

###

Despre DELOITTE  în România

În România, serviciile sunt prestate sau susținute de către DELOITTE Audit SRLDELOITTE Tax SRL, DELOITTE Consultanta SRLDELOITTE Fiscal Representative SRL, DELOITTE Tehnologie SRLDELOITTE GES Support Services SRL și DELOITTE Shared Services SRLDELOITTE este una dintre cele mai mari companii de servicii profesionale de pe piața din România și prestează, în cooperare cu REFF & ASOCIAȚII SCA, servicii de audit, servicii de consultanță fiscală, servicii juridice, servicii de consultanță și consultanță financiară, servicii de managementul riscului, soluții de servicii externalizate și consultanță în tehnologie și alte servicii adiacente prin intermediul a peste 1100 profesioniști. 

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti