Secţiuni » Articole
ArticoleRNSJESSENTIALSStudiiOpiniiInterviuriPovestim cărţi
Opinii
Print Friendly, PDF & Email

Instanțele din România. Curtea de Apel Timișoara răspunde News247WorldPress
21.05.2018 | Robert WILLIAMS

Robert Williams

Robert Williams

Agentia Britanica de stiri News247WorldPress a inceput chestionarea instantelor din Romania pentru al treilea an consecutiv. Inca din anul 2015, Agentia Britanica de Stiri News247WorldPress a promovat si dezbatut prin diverse articole, diligente si Proiectul Pilot Arges (Educatie Juridica), cunoasterea si informarea justitiabililor, a intregii societati, ceea ce presupune si inseamna Justitia.

Intrebarile adresate instantelor vor lamuri obiectiv si autorizat ori vor arata, dumneavoastra, celor multi, viata magistratilor si conditiile de lucru.

Curtea de Apel Timisoara a raspuns intrebarilor Agentiei.

http://www.juridice.rohttp://www.csm1909.ro cat si siteurile instantelor va stau la dispozitie, dumneavoastra, justitiabilii si tututot celor care doriti sa va informati cu privire la viata juridica din Romania.

Project Education este sectiune parte a Agentiei Britanice de Stiri News247WorldPress care cuprinde istoria succesului  implemenatrii Educatiei Juridice initiate si desfasurate cu partenerii nostri.

 

Robert Williams
Redactor șef News247WorldPress

 


Aflaţi mai mult despre , ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.