Barouri [UNBR, INPPA, barouri]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

Baroul București. Selecție ref. servicii de consultanță pentru implementarea GDPR
21.05.2018 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Vineri, 18 mai 2018, Baroul București a informat formele de organizare ale profesiei și orice alte persoane interesate despre organizarea unei selecții de oferte în vederea prestării serviciilor de consultanță pentru implementarea cadrului operaţional în vederea asigurării conformării la cerinţele Regulamentului 679/2016  al Parlamentului European privind protecția datelor cu caracter personal, potrivit unui comunicat al Baroului București.

Ofertele se pot transmite la adresa de e-mail resurseumane@baroul-bucuresti.ro, până la data de 24 mai 2018, ora 12.00 și trebuie să cuprindă propunerea de servicii de evaluare si implementare a GDPR și propunerea financiară.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate