Internaţional (Juridice din lumea largă)
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Întrevedere Victor Ciorbea – Ombudsman-ul din Republica Bulgaria
21.05.2018 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Vineri, 18 mai 2018, Avocatul Poporului a informat că miercuri, 16 mai 2018, Victor Ciorbea, Avocatul Poporului, împreună cu Ionel Nicolae, adjunct al Avocatului Poporului, Emma Turtoi și Andreea Băicoianu, consilieri, s-au întâlnit cu o delegație condusă de Maya Manolova, Ombudsman-ul din Republica Bulgaria, din care a făcut parte și Todor Ivanov Churov, ambasadorul extraordinar și plenipotențiar a Republicii Bulgaria la București, potrivit unui comunicat semnat de Matei Vîrtosu, purtător de cuvânt.

Discuțiile din cadrul întâlnirii s-au concentrat pe consolidarea relațiilor instituționale româno-bulgare, sens în care Victor Ciorbea a acceptat invitația adresată de omologul bulgar privind participarea la un forum al instituțiilor de tip Ombudsman din zona Balcanilor pe care Ombudsman-ul din Republica Bulgaria intenționează să îl organizeze la Sofia.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate