Internaţional (Juridice din lumea largă)
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Întrevedere Victor Ciorbea – Ombudsman-ul din Republica Bulgaria

21.05.2018 | JURIDICE.ro

Vineri, 18 mai 2018, Avocatul Poporului a informat că miercuri, 16 mai 2018, Victor Ciorbea, Avocatul Poporului, împreună cu Ionel Nicolae, adjunct al Avocatului Poporului, Emma Turtoi și Andreea Băicoianu, consilieri, s-au întâlnit cu o delegație condusă de Maya Manolova, Ombudsman-ul din Republica Bulgaria, din care a făcut parte și Todor Ivanov Churov, ambasadorul extraordinar și plenipotențiar a Republicii Bulgaria la București, potrivit unui comunicat semnat de Matei Vîrtosu, purtător de cuvânt.

Discuțiile din cadrul întâlnirii s-au concentrat pe consolidarea relațiilor instituționale româno-bulgare, sens în care Victor Ciorbea a acceptat invitația adresată de omologul bulgar privind participarea la un forum al instituțiilor de tip Ombudsman din zona Balcanilor pe care Ombudsman-ul din Republica Bulgaria intenționează să îl organizeze la Sofia.


Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Newsletter
Publicitate
Corporate
Membership