Secţiuni » Arii de practică » Business » Health & Pharma
Health & Pharma
CărţiProfesionişti

ANSVSA. Acțiuni de control la nivel național. UPDATE: Rezultatele


5 iunie 2018 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

5 iunie 2018: Luni, 4 iunie 2018, Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor a informat că, în intervalul 24-28 mai 2018, au fost verificate 1535 de unităţi, pentru neregulile constatate fiind aplicate 153 de sancţiuni contravenţionale, care au însumat 212.720 lei, potrivit unui comunicat.

Totodată, au fost emise 14 ordonanţe de suspendare temporară a activităţii şi 4 ordonanţe de interzicere a activităţii.

***

25 mai 2018: Joi, 24 mai 2018, Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor a informat că a dispus demararea unei acțiuni tematice de control la nivel national, în perioada 24 mai – 3 iunie 2018, interval în care sunt minivacanțele prilejuite de sărbătorirea Rusaliilor și a zilei de 1 iunie, potrivit unui comunicat al ANSVSA.

Scopul acestor controale este de a preveni apariția unor episoade de toxiinfecție alimentară sens în care obiectivele vizate vor fi: unități de tip fast food, depozite alimentare, unităţi de tip supermarket şi hipermaket, magazine alimentare, pensiunile turistice, laboratoarele de cofetărie şi patiserie, beach-baruri, restaurantele şi alte unităţi de alimentaţie publică în care se prepară şi se servesc alimente.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică