« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Baroul Timiș. Întrevedere cu reprezentanții Judecătoriei Sânnicolau Mare
23.05.2018 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust ZRVP

Miercuri, 23 mai 2018, Baroul Timiș a informat că, la data de 21 mai 2018, a avut loc, la Sânnicolau Mare, o întâlnire la care au participat, potrivit unui comunicat al Baroului Timiș:
I. din partea Judecătoriei Sânnicolau Mare:
– judecător dr. Csaba Bela Nasz, președintele instanței
– judecător Adrian Moță
– judecător Bogdan Ardeleanu
II. din partea Baroului Timiș:
– avocat dr. Sergiu I. Stănilă, Decan
– avocat Cristian Banda, prodecan
– avocat Ciprian Barbul, responsabil Serviciul de Asistență Judiciară
– avocat Marian Luca, responsabil SAJ Sânnicolau Mare
– alți avocați care își desfășoară activitatea profesională preponderent în raza teritorială a Judecătoriei Sânnicolau Mare.

Discuțiile din cadrul întâlnirii au vizat probleme organizatorice specifice profesiei de avocat, funcționalitatea Serviciului de Asistență Judiciară, problemele specifice raportului profesional dintre instanța de judecată și avocat, problemele întâlnite în cauzele având ca obiect refugiați, ordine de protecție, în cauzele penale și cele civile în care se asigură asistența judiciară gratuită, legate de cuantumul onorariilor avocațiale, de acordarea onorariilor parțiale pentru ipotezele în care se prezintă avocat ales, de comunicare a parolei de acces la dosarul electronic, modul în care funcționează activitatea de scanare a documentelor în dosarul electronic.

Soluțiile identificate constă în comunicarea către instanța de judecată a cererilor de chemare în judecată, a întâmpinărilor, a cererilor reconvenționale și a celor de intervenție, în format editabil, prin e-mail sau pe un suport electronic, dar și evidențierea separată pe liste a avocaților care pot fi numiți curatori exclusiv la Judecătoria Sânnicolau Mare

 
Secţiuni: UNBR+INPPA+Barouri | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill
Concurs eseuri ZRVP

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD