Secţiuni » Barouri
UNBR. INPPA. Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Baroul Timiș. Întrevedere cu reprezentanții Judecătoriei Sânnicolau Mare


23 mai 2018 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Miercuri, 23 mai 2018, Baroul Timiș a informat că, la data de 21 mai 2018, a avut loc, la Sânnicolau Mare, o întâlnire la care au participat, potrivit unui comunicat al Baroului Timiș:
I. din partea Judecătoriei Sânnicolau Mare:
– judecător dr. Csaba Bela Nasz, președintele instanței
– judecător Adrian Moță
– judecător Bogdan Ardeleanu
II. din partea Baroului Timiș:
– avocat dr. Sergiu I. Stănilă, Decan
– avocat Cristian Banda, prodecan
– avocat Ciprian Barbul, responsabil Serviciul de Asistență Judiciară
– avocat Marian Luca, responsabil SAJ Sânnicolau Mare
– alți avocați care își desfășoară activitatea profesională preponderent în raza teritorială a Judecătoriei Sânnicolau Mare.

Discuțiile din cadrul întâlnirii au vizat probleme organizatorice specifice profesiei de avocat, funcționalitatea Serviciului de Asistență Judiciară, problemele specifice raportului profesional dintre instanța de judecată și avocat, problemele întâlnite în cauzele având ca obiect refugiați, ordine de protecție, în cauzele penale și cele civile în care se asigură asistența judiciară gratuită, legate de cuantumul onorariilor avocațiale, de acordarea onorariilor parțiale pentru ipotezele în care se prezintă avocat ales, de comunicare a parolei de acces la dosarul electronic, modul în care funcționează activitatea de scanare a documentelor în dosarul electronic.

Soluțiile identificate constă în comunicarea către instanța de judecată a cererilor de chemare în judecată, a întâmpinărilor, a cererilor reconvenționale și a celor de intervenție, în format editabil, prin e-mail sau pe un suport electronic, dar și evidențierea separată pe liste a avocaților care pot fi numiți curatori exclusiv la Judecătoria Sânnicolau Mare

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.ro



Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii