Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Internaţional (Juridice din lumea largă)
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Titus Corlățean a participat la reuniunea Comisiei APCE pentru afaceri politice și democrație
25.05.2018 | JURIDICE.ro

Joi, 24 mai 2018, Senatul României a informat că Titus Corlățean, președintele delegației Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei, a participat la reuniunea Comisiei APCE pentru afaceri politice și democrație, eveniment desfășurat la Atena (Grecia), la data de 22 mai 2018, potrivit unui comunicat.

În cadrul lucrărilor, senatorul român a luat cuvântul pe marginea subiectului privind perspectivele Procesului de pace israelo-palestinian, din postura de raportor pe tema soluției a două state în Israel și Palestina.

Alte discuții au vizat proiectul raportului pe tema protecției și sprijinirii victimelor terorismului, proiectul raportului cu tema „Evaluarea consecințelor politice ale finanțării externe a Islamului în Europa„, precum și situația ultimelor evoluții din Orientul Mijlociu.


Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.