Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

ANSPDCP. Ziua porților deschise – 25 mai 2018

25.05.2018 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

Vineri, 25 mai 2018, Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal a informat că organizează, la aceeași dată, între orele 11:00-13:00, Ziua porților deschise pentru a marca aplicarea prevederilor Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE, adoptat de Parlamentul European şi Consiliu în data de 27 aprilie 2016, potrivit unui comunicat.

Participanții vor avea ocazia să viziteze zonele deschise publicului și să primească informaţii generale privind aplicarea Noului Regulament General privind Protecția Datelor și referitoare la activitatea specifică a ANSPDCP.

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week