Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar
Alegeri CSMActivitate parchete

CSM. Concurs pentru ocuparea unui post de consilier juridic în cadrul IJ. UPDATE: Candidații. Selecție experți lingviști. Desfășurarea probei scrise de limbă străină. Subiecte și barem
03.07.2018 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Sistemul judiciar
JURIDICE - In Law We Trust

3 iulie 2018: Luni, 2 iulie 2018, Consiliul Superior al Magistraturii a publicat:

:: Subiectul 1 la proba scrisă de limbă străină – engleză
:: Baremul inițial
:: Anunț formulare contestații
:: Baremul definitiv

***

14 iunie 2018: Miercuri, 13 iunie 2018, Consiliul Superior al Magistraturii a publicat lista finală a candidaților admiși să participe la concurs și un anunț privind desfășurarea probei scrise la limba străină.

:: Lista finală
:: Desfășurarea probei scrise la limba străină

***

13 iunie 2018: Marți, 12 iunie 2018, Consiliul Superior al Magistraturii a informat că, în contextul procedurii de selecție pentru ocuparea unui post de consilier juridic, personal de specialitate juridică asimilat judecătorilor şi procurorilor din aparatul propriu al Inspecţiei Judiciare, selectează doi experți lingviști, specializarea limba engleză, potrivit unui anunț.

***

12 iunie 2018: Luni, 11 iunie 2018, Consiliul Superior al Magistraturii a publicat un tabel cu persoanele care îndeplinesc condițiile pentru participarea la concurs.

:: Tabelul

***

28 mai 2018: Vineri, 25 mai 2018, Consiliul Superior al Magistraturii a anunțat lansarea procedurii de selecție pentru ocuparea unui post de consilier juridic, personal de specialitate juridică asimilat judecătorilor şi procurorilor din aparatul propriu al Inspecţiei Judiciare (Direcţia sinteze, contencios şi registratură), potrivit unui anunț.

Persoanele interesate se pot înscrie până la data de 8 iunie 2018.

:: Calendar estimativ
:: Tematică și bibliografie
:: Cerere de înscriere

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti