Studenţi la drept. Universitaria
BurseAdmitere în profesii juridiceGrile juridice
Dezbateri profesii juridiceCărţi pentru admitere în profesii juridice
Studenţi în Catalogul profesional JURIDICE.ro
 
Înregistrările video sunt accesibile pentru membri şi parteneri. Cheltuială deductibilă fiscal. Reducere 39,6 euro pentru avocaţii din barourile Bucureşti, Ilfov, Dolj, Timiş, Prahova şi Sibiu. Se acordă 20 de puncte de pregătire profesională. UNBR încurajează extinderea naţională, detalii aici. Reducere 19,8 euro pentru executorii Camerei Executorilor Bucureşti, membrii UNELM şi notarii Camerei Notarilor Publici Bucureşti.
Abonare newsletter oficial JURIDICE.ro

Print Friendly, PDF & Email

Universitatea din București. Selecţie pentru stagii de practică Erasmus 2017-2018. UPDATE: Runda a doua de selecție

14.06.2018 | Irina RÎMARU
Irina Rîmaru

Irina Rîmaru

Miercuri, 13 iunie 2018: Biroul Erasmus al Universității din București a lansat runda a doua de selecție pentru un număr de 28 de mobilități, potrivit unui comunicat.

Dosarele se depun la Biroul Erasmus+ al UB, în perioada 12-26 iunie 2018 (intervalul orar 10:00-16:00), iar selecția va avea loc la nivel central (Biroul Erasmus+ al UB), nu la nivel de facultate.

***

Luni, 21 mai 2018: Biroul Erasmus al Universității din București a lansat selecția pentru stagii de practică Erasmus 2017-2018.

Dosarele se depun la Biroul Erasmus al UB, până pe data de 8 iunie 2018 (ora 13:00), iar selecția va avea loc la nivel central (Biroul Erasmus+ al UB), nu la nivel de facultate.

:: Detalii

Irina Rîmaru


Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.