Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarTop LegalUniversitaria
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

Baroul București recomandă avocaților să achite contribuțiile profesionale restante până la data de 15 iunie 2018
31.05.2018 | JURIDICE.ro

Miercuri, 30 mai 2018, Baroul București a recomandat avocaților care înregistrează restanțe mai vechi de 6 luni la plata contribuțiilor către bugetul Casei de Asigurări a Avocaților, Filiala București-Ilfov, să achite sumele restante până la data de 15 iunie 2018, în caz contrar reamintind faptul că în astfel de cazuri este incidentă măsura suspendării din profesie care poate fi ridicată numai după plata sumelor restante și a unei taxe în valoare de 3000 de lei, potrivit unui comunicat.

La data de 22 mai 2018, Consiliul Baroului București a luat act de continuarea procedurilor de verificare și notificare a avocaților care înregistrează restanțe la bugetul baroului și la propriul sistem de asigurări sociale și a constatat că aproximativ 1600 de avocați se regăsesc în situația de a avea restanțe mai vechi de 6 luni.


Aflaţi mai mult despre , ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.