Barouri [UNBR, INPPA, barouri]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

Baroul București recomandă avocaților să achite contribuțiile profesionale restante până la data de 15 iunie 2018

31.05.2018 | JURIDICE.ro
Newsletter
Instagram
Facebook

Miercuri, 30 mai 2018, Baroul București a recomandat avocaților care înregistrează restanțe mai vechi de 6 luni la plata contribuțiilor către bugetul Casei de Asigurări a Avocaților, Filiala București-Ilfov, să achite sumele restante până la data de 15 iunie 2018, în caz contrar reamintind faptul că în astfel de cazuri este incidentă măsura suspendării din profesie care poate fi ridicată numai după plata sumelor restante și a unei taxe în valoare de 3000 de lei, potrivit unui comunicat.

La data de 22 mai 2018, Consiliul Baroului București a luat act de continuarea procedurilor de verificare și notificare a avocaților care înregistrează restanțe la bugetul baroului și la propriul sistem de asigurări sociale și a constatat că aproximativ 1600 de avocați se regăsesc în situația de a avea restanțe mai vechi de 6 luni.

Newsletter
Instagram
Facebook

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate