Internaţional (Juridice din lumea largă)
Înregistrările video sunt accesibile pentru membri şi parteneri. Cheltuială deductibilă fiscal. Reducere 39,6 euro pentru avocaţii din barourile Bucureşti, Ilfov, Dolj, Timiş, Prahova şi Sibiu. Se acordă 20 de puncte de pregătire profesională. UNBR încurajează extinderea naţională, detalii aici. Reducere 19,8 euro pentru executorii Camerei Executorilor Bucureşti, membrii UNELM şi notarii Camerei Notarilor Publici Bucureşti.
JURIDICE
Abonare newsletter oficial JURIDICE.ro

 1 comentariu | 
Print Friendly, PDF & Email

UNBR. Selecție avocați ref. participarea la proiectul de schimburi MULTILAW. UPDATE: Selecție instituții gazdă. Rezultatele. Selecție a două instituții gazdă

16.07.2018 | JURIDICE.ro

16 iulie 2018: Vineri, 13 iulie 2018, Uniunea Națională a Barourilor din România a informat că inițiază procesul de selectare a două  instituții gazdă (barouri și forme de exercitare a profesiei de avocat) pentru avocații europeni selectați în proiect dintr-un alt stat UE, potrivit unui comunicat.

Termenul limită de primire a propunerilor este 23 iulie 2018.

***

13 iulie 2018: Joi, 12 iulie 2018, Uniunea Națională a Barourilor din România a publicat rezultatele selecției pentru runda 3 a proiectului MULTILAW, potrivit unui comunicat.

Au fost declarați admiși:
Bogdan Florin Nae, Baroul București
Ingrid Kalman, Baroul Harghita
Bogdan Costel Ursu, Baroul Iași
Cristina Filimon, Baroul Ilfov.

***

5 iunie 2018: Luni, 4 iunie 2018, Uniunea Națională a Barourilor din România a informat că inițiază procesul de selectare a 10  instituții gazdă (barouri și forme de exercitare a profesiei de avocat) pentru avocații europeni selectați în proiectul MULTILAW dintr-un alt stat al Uniunii Europene, potrivit unui comunicat.

Oferta fermă de a primi astfel de avocați străini în schimbul de experiență trebuie să conțină următoarele explicații:

I. în cazul barourilor: indicarea formelor de exercitare a profesiei din cadrul baroului care își manifestă intenția de a asigura condițiile pentru desfășurarea acestui schimb de experiență, indicarea domeniilor de practică ale acestora, confirmarea asigurării unei îndrumări în limba engleză adresa de e-mail, telefon și persoana de contact;

II. în cazul formelor de exercitare a profesiei: manifestarea intenției de a asigura condițiile pentru desfășurarea acestui schimb de experiență, indicarea domeniilor de practică ale societății, confirmarea asigurării unei îndrumări în limba engleză, adresa de e-mail, telefon și persoana de contact.

Constituie un avantaj desfășurarea unor activități transfrontaliere în Europa.

Propunerile pot fi trimise prin e-mail la adresa unbr@unbr.ro, cu menționarea în titlul mesajului a titlului proiectului (MULTILAW) precum și a perioadei de schimb pentru care s-a făcut opțiunea.

Termenul de primire a propunerilor este 25 iunie 2018, urmând ca rezultatele selecției să fie comunicat până la data de 2 iulie 2018.

***

1 iunie 2018: Joi, 31 mai 2018, Uniunea Națională a Barourilor din România a informat că participă, în calitate de partener, la Proiectul MULTILAW, al cărui scop este schimbul de avocați între țările Uniunii Europene, potrivit unui comunicat.

Proiectul este condus de Fundația Europeană a Avocaților, în parteneriat cu barourile locale din Atena și Paris, consultanții juridici din Polonia și barourile naționale din România, Lituania, Spania și Republica Cehă.

Cea de a treia rundă de schimburi de experiență este programată să aibă loc în intervalul 1 septembrie 2018 – 31 decembrie 2018, sens în care UNBR inițiază procesul de selectare a patru avocați care doresc să participe în proiect.

Apelul este adresat avocaților practicieni cu experiență profesională de maximum 5 ani și cu o înaltă și demonstrabilă cunoaștere a limbii engleze.

Statele membre de destinație pot fi: Franța (Paris), Olanda (Haga), Grecia (Atena), Republica Cehă, Polonia și Lituania.

Termenul de primire a candidaturilor este 22 iunie 2018. Decizia va fi comunicată până la data de 10 iulie 2018. Comunicarea va fi trimisă prin e-mail fiecărui candidat, inclusiv celor care nu au fost selectați.

Cererea trebuie să conțină curriculum vitae (în limba engleză), formularul de înscriere completat, o scurtă scrisoare de motivație care să explice rațiunile care ar trebui avute în vedere la selectarea pentru a participa în proiect (în limba engleză), numărul dosarului profesional, adresa de e-mail, telefon de contact.

Candidaturile pot fi trimise prin e-mail la adresa unbr@unbr.ro, cu menționarea în titlul mesajului a numelui candidatului, a titlului proiectului (MULTILAW) precum și a perioadei de schimb pentru care s-a făcut opțiunea.

Schimburile,a căror durată este de două săptămâni, nu au niciun cost pentru instituțiile beneficiare, iar cheltuieli de deplasare, de ședere și de cazare ale avocaților participanți sunt acoperite.

:: Ghidul proiectului
:: Formularul de înscriere


Aflaţi mai mult despre , , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Până acum a fost scris un singur comentariu cu privire la articolul “UNBR. Selecție avocați ref. participarea la proiectul de schimburi MULTILAW. UPDATE: Selecție instituții gazdă. Rezultatele. Selecție a două instituții gazdă”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.


Irina Maria STANCU


Oana ISPAS


Radu Slăvoiu


Livia Dianu-Buja


Ștefania Stoica


Luminița Malanciuc


Ioana-Olivia Voicu


Eduard Toma-Apostol


Florina-Lăcrămioara Drăgan

No announcement available or all announcement expired.